Työnarkomaani...

No life täällä taas tulee kertomaan kuulumisiaan. Priden jälkeen mun elämä on ollut melko tylsää, jonka vuoksi musta ei ole paljoa taas kuulunut. Olen ollut töissä, töissä, koirien kanssa ja vielä kerran töissä. Ei mun elämään vissiin kauheasti nyt kesällä paljon muuta mahdu. Töitä on oikeasti niin paljon, että olen joutunut hylkäämään vuoroehdotuksia kun kellossa tunnit loppuu kesken. Tupla- ja triplavuoroa on tullut tehtyä ihan urakalla, josta hulluin oli Imatran Ajot viikonloppu. Aamulla Imatralle baarimikkoilemaan, illalla Lappeenrantaan tarjoilemaan, yöllä vähän lisää baarimikkoilemaan ja seuraavana aamuna takaisin baarimikkoilemaan.  En yleensä töistä blogissa puhu, mutta kun ei elämässä paljoa muuta ole, niin pakko sitä jostain on sisältöä tuottaa. Monet varmaan miettii mitä teen työkseni? Nykyään työskentelen kokkina, tarjoilijana, baarimikkona sekä yökerhon promoottorina. Töitä siis riittää runsaasti kun osaamisala on laaja, tekee työt 110% tehokkuudella ja on joustava. Ja kun on joustava, niin se joustavuus toimii puolin ja toisin. Sen ansiosta Helsinki Pride viikonloppukin onnistui myös tänäkin vuonna. Rakastan ravintola-alan monipuolisuutta ja sitä, että mikään päivä ei ole samanlainen. Sen vuoksi viihdynkin alalla ja pitkätkään päivät ei silloin haittaa kun tekee sitä mistä itse tykkää.

Koirista voisi vielä hiukan tähän loppuun kirjoittaa. Mentor on nimittäin ruvennut tykkäämään vedestä. Kuumilla ilmoilla menee ihan itse kahlailemaan rantaveteen. Tämä on ihme, koska Mentor ei ole suostunut aiempina kesinä menemään vapaaehtoisesti lähellekkään vettä. Tuisku taas pomppii, loiskii ja oikein riemuitsee vedessä paksun turkkinsa kanssa ja on hullu tappaja. Sillä on ihan hullu metsästysvietti. Viimeeksi tänään jouduin nappaamaan kaksin käsin kaulapannasta kiinni ja kantamaan sen muutaman metrin päähän siilistä. Ei ole muuten mikään helppo temppu reilu 30kg koiran kanssa, joka kaikilla voimilla yrittää rimpuilla hyökkäämään saaliin kimppuun. Sellaista koiraa ei tosin pidä ottaakkaan mitä ei pysty hallitsemaan. Nyt se on pari tuntia mököttänyt tuolla sängyn alla, eikä ole vilkaissutkaan muhun päin. Tuli pelastettua sekä siilin henki, että Tuiskun suu siilin piikeiltä.
Kommentit

 1. Missä oot kokkina? Pitää tulla ruokailee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän ympäri kaupunkia vähän joka paikassa ;D

   En harrasta vakkarisoppareita, koska tykkään tehdä monipuolisesti ravintola-alan töitä.

   Poista
 2. Mitä mieltä lappeenrantalaisena olet historiallisten Nuijamies- ja Kino-Aula -elokuvateattereiden tuhoamisesta? Aiotko boikotoida Finnkinoa sen törkeän ja valheellisen toiminnan takia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsehän en ole käynyt niissä sen jälkeen kun Finnkino tuli Lappeenrantaan. Elokuvasaleissa oli kylmä, huonot penkit ja suppea lefaherkkuvalikoima. Uudistusta olisi tarvinnut ja sitä kun ei tehty oli tämä ihan oletettavissakin. Mun mielestä älytöntä pyörittää tappiobisnestä ihmisten tunnearvon takia. Jos nuo tällä hetkellä kauhistelevat ihmiset olisivat käyneet elokuvissa noissa enemmän, niin ei Luotolat olisi myyneet pois teattereitaan. Mun mielestä naurettavaa lukea ''Voi ei 90-luvulla kävin kattomassa Titanicin tuolla. Hävytöntä tämmöinen toiminta.''

   Poista
 3. Kiva kuulla että olet löytänyt alasi. Jos haaveenasi on vielä joskus pyörittää omaa ravintolaa tms. tai jonkun kanssa, niin just tuo mitä teet nyt valmistaa sinua loistavasti siihen. Ymmärrät hommien toimimisen ja logiikan ihan eri tavoin kun itselläsi työkokemusta eri tehtävistä. Ja vaikka et omaan paikkaan päätyisikään, niin halutessasi esimiestehtäviinkin tuo on just oikea tie. Juuri tuolla joustavuudella ja sillä, että tekee hommansa energisesti ja viimeisen päälle hyvin, pääsee pitkälle ja myös saa itselle niitä tarvittavia joustoja, kun työnantajakin voi luottaa vastavuoroisuuteen.
  Ja tämä ihan oman kokemuksen opettamana :) Tsemppiä kesään ja tulevaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä tämä työtilanne on hyvä. Kesäisin kesäkausihommia, Union ja keikkaa. Talvisin työskentelen neljässä eri lounaspaikassa, Unionissa, puolustusvoimissa ja teen keikkaa.

   Ei käy elämä tylsäksi ja paljon vaihtelua ;D

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mitä tapahtui julkkisuralleni?

Helsinki Pride 2017

Laiva on lastattu synttäriporukalla ♥