Olutkoulutusta, kirjalliset, tatuointi ja Kaija Koo

No hitto taas on jääny näköjää tää blogin kirjotus vähäiselle. Ei oikein meinaa löytyä sopivaa rakoa tälle. Sitten kun taas olisi sopiva rako, niin on ollut liian väsynyt. Nytkin kekittyminen on vähän siinä ja siinä. Älkää siis ihmetelkö jos osa tekstistä on ihan hölynpölyä.

Aloitetaan vaikka olutkoulutuksesta. Meillä siis oli virkistyspäivä ja olennaisen virkistyksen lisäksi ohjelmistoon kuului olutkoulutusta. Käytiin Takatalo & Tompuri Breweryssä, joka on siis Vironlahdella sijaitseva pienpanimo, jonne ajaa Lappeenrannasta noin tunnin. Ihan ensimmäinen shokki tuli kun ajoimme maalaistalon pihaan, jossa panimo sijaitsi. Mun ajatukset panimoista on ollut, että ne on sellaisia tehdasmaisia teollisuusalueita. Sitten siellä olikin koiria ja kissoja vastassa kun bussi ajoi parkkiin. Oluiden raaka-aineista yllätyksenä tuli humala. Sen luulin olevan jokin viljasta tuleva tuote, mutta se onkin kävyn näköinen kukinto. Humalaa kasvaa Suomessa ihan luonnonvaraisenakin. Mutta se kaikista suurin yllätys oli, että olut voi olla ihan hyvän makuistakin. Itsehän siis olen aina vihannut olutta ja aika kammotuksella odotin maisteluita. Lopputulos oli, että kaikki Kaski oluet olivat ihan hyvänmakuisia ja niistä paras oli ehdottomasti Kauraporter. Toiseksi minun listassani tuli Ruislager. Kolmannen sijan sai Kylmäsavulager, joka on maailman ainoa kylmäsavustettu olut. Ja neljännen sijan sai Pilssi. Kannattaa maistaa jos jossain näitä tulee vastaan.

Krapulapäivä mulla oli astetta erilaisempi. Mulla oli nimittäin seuraavana päivänä kirjalliset. Pieni jumitus päällä ja ajatus ei oikein kulkenut. Sen vuoksi koekin meni miten meni. Tuli nimittäin yksi virhe, eli läpi meni heittämällä. Vähän piti yrittää huijata teitä. Sen jälkeen pystyi tyytyväisin mielin menemään Minnalle tatuoitavaksi. Tehdään mulle reiteen ihana Love Is Love homotatuointi, josta tulee niin ihana. Se jäi tosin kesken ja jatkuu tällä viikolla. Reiteen tatuoiminen teki sen verran kipeää, että hakkasin Minnaa tekstin tatuoimisen ajan ja päätettiin jatkaa emlan kanssa taustat. Ihan vain molempien turvallisuuden takia. Todennäköisesti krapula madalsi aika reippaasti kipukynnystä. Normaalisti kestän oikein hyvin alusta loppuun saakka.

Tatuoimisen jälkeen mentiin vielä terassille muutamalle loiventavalle (Minnalle nousut) Teerenpeliin ja syötiin siinä samalla Fafasin ihania falafeleja. Tosi kätevää kun noilla kahdella paikalla on yhteinen terassi. Kulunut viikko huipentui sitten vielä aina niin ihanan Kaija Koon keikkaan. Siinä pienessä naisessa on kyllä poweria ja ne biisit on jotain niin mahtavaa. Yksi harvoja hyviä kotimaisia artisteja.Tämän typpine mun tatuoinnista on siis tulossa.

Kommentit

 1. Kuulemma Suomessa on periaatteessa edelleen voimassa 1700-luvulta peräisin olevaa lakipykälä, jonka mukaan jokaisella maatilalla on oltava humalaviljelmä. Onneksi virkavalta ei kovin tarkkaan valvo humalan viljelyä vaan keskittyy humalaisten valvomiseen,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomessa lähes kaikki alkoholilait on suoraansanottuna perseestä.

   Poista
  2. Oliko tuo panimopaikka kuitenkin Virolahdella eikä Vironlahdella?

   Poista
 2. Noihin lakeihinhan on tulossa muutosta, et kannattaa tutustua. Tuo vähän helpotusta. Aika jännä et nautit alkoholia tatuoimisen jälkeen. Vastuullisen tatujoitsijan pitäisi ohjeistaa olla nauttimatta alkoholis toimenpiteen jälkeen koska alkoholi ohentaa verta. Tietää kyllä mihin en varaa aikaa. Tosin en tiedä ootko vaan näyttänyt pitkää nenää ohjeille, joten silloin olisi typerää esimerkkiä sinulta :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On mutta vasta ensi vuonna tulee voimaan.

   Ja mä en noudata muuta ohjetta kuin rasvaamista aamuin illoin. Otan autinkoa, uin ym... Ja se on sen omaa hölmöyttä joka musta ottaa esimerkkiä. Oon enemmäki älä tee näin esimerkki :'D

   Poista
  2. Että ei se mua jaksa enää ohjeistaa ku kuitekaa en ohjeita noudata 😎

   Poista
  3. Tää hallituksen halu tuoda vahvat juomat kauppoihin on vain ja ainoastaan epätoivoinen tapa saada ääniä. Tää maa on ollut itsenäinen 100 vuotta ja meillä on ollut Alko lähes yhtä pitkään, ja ihmiset ovat pärjänneet tähänkin asti. Siis mikä ihmeen hinku nyt yhtäkkiä on saada vahvemmat juomat kauppoihin? Itse vastustan jyrkästi alkoholilain uudistusta. En halua myöskään kieltää, sillä se ei johda mihinkään. Mielestäni kulutusta tulisi keskittää enemmän ravintoloihin, jossa se on valvottua. Voitaisiin seurata Ruotsin mallia, siellä saada myydä vain ykkösolutta ruokakaupoissa.

   Poista
  4. Itse en hyväksy tuollaista holhousta. Suomi voisi ottaa esimerkiksi Espanjasta mallia alkoholilain kanssa.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Minut ryöstettiin!