Pirates Of The Caribbean: Dead Men Tell No Tales

Okei eli nyt olisi leffa-arvostelun aika. Kävin siis tämän kyseisen elokuvan katsomassa eilen. Odotukset oli korkealla suuren hypetyksen sekä Will Turnerin ja Elisabet Swannin paluun vuoksi. Elokuvan jälkeen tuli kuitenkin semmoinen olo, että tässäkö tämä nyt oli. Mutta kyllä tämä edeltäjänsä voitti 100-0. Näyttelijävalinnat oli hyviä ja Henry Turnerin näyttelijä toi kyllä silmäruokaa elokuvaan. Eniten elokuvassa jäin kaipaamaan sellaista kunnon lopputappelua. Oli vähän vaisu se loppurähinä. Jack Sparrow onneksi oli yhtä ihana kuin aina ja toi huumorin elokuvaan. Ihan yhtä epäonninen alkoholisti kuin aina ennenkin. Kuitenkin elokuva saa minulta vain ★★★- tähteä. Jos muut osat on jo katsonut suosittelen tämänkin katsomaan, vaikka suuri pettymys saattaakin tulla noiden ennakko-odotusten vuoksi.

JUONIPALJASTUKSIA
Odotin koko elokuvan ajan Elisabet Swannia ja kaikki mitä siitä sai oli noin puolen minuutin kohtaus ja muistaakseni vaivaiset kaksi repliikkiä. Lisäksi Elisabet on merirosvokunigas ja tässä siitä oltiin tehty aviomiestään suuresti kaipaava yksinäinen prinsessa saarella roolihahmo. Ihan todella pettynyt olin tähän ratkaisuun. Kaikenlisäksi katsojat juuri kalastellaan comebackeillä, jotka oli olemattomia.Kommentit

 1. Kävit varmaan katsomassa elokuvasta eri version kuin minä. Nimittäin minun katsomassani ei mitenkään avattu sitä, mitä Elizabeth (huom!) oli tehnyt viimeiset n. 20 vuotta. Näin vain aikuisen, selvästikin elämässään menestyneen naisen, joka tuli vastaan miestään ja lapsensa isää. Hänen elämäänsä ei todellakaan mitenkään avattu kohtauksessa - mistä tiedät, ettei hän ollut vaikka pyörittänyt bordellia Willin poissaollessa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh jos haluaa luoda omaa tarinaa mielikuvituksessaan, niin mikäs siinä. :D

   Salazar’s Revenge
   Elisabeth Swann on asunut koko tämän ajan samalla saarella yhdessä Henry Turnerin, hänen ja Will Turnerin pojan kanssa. Kohtauksessa Will on päässyt pois hollantilaiselta ja on nyt päässyt saarelle. Elisabeth juoksee mäen takaa ja halaa Williä. Elisabeth näkyy myös lopputekstien jälkeen esitettävässä kohtauksessa yhdessä Will Turnerin ja Davy Jonesin kanssa.

   Ei kovin merirosvokuninkaan elämältä mun mielestä kuulosta....

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?