Hyvin kiireistä ja tapahtumarikasta ✾◕‿◕✾

On taas ollut viime päivät aika hiljaista täällä blogin puolella. Se johtuu siitä, että olen tehnyt tupla/tripla vuoroa. Tuon vuoksi ei muuhun kuin koirien hoitoon ja parin tunnin yöuniin ole ollut aikaa. Sen verran olen vielä yöunistakin pätkäissyt pois, että olen harjoitellut teoriakokeeseen, joka on tiistaina. Inssi olisi tarkoitus ajaa ensi kuun alkupuolella. Ajaminen menee todella hyvin lukuunottamatta taskuparkkeerausta, jota en ole vielä kertaakaan edes kokeillut.

Perjantaina oli ensimmäinen oikeasti lämmin päivä ja vuorojen välistä löytyi aikaa käydä pikaisella piknikillä kaverin kanssa puistossa. Subwaystä patonki ja kaupasta karkkia, sipsiä + juomista. Kaverilla oli matkassa alkoholipitoista juomaa ja kieltämättä olisi itsekkin tehnyt mieli jääkylmä siideri juoda. Lämpötila oli nimittäin 24c auringossa parhaimmillaan täällä Lappeenrannassa. Kesä on onneksi vasta aluillaan ja kerkeää monet puistobileet viettää. Näiden lisäksi näihin päiviin on mahtunut tappelua kalsarit jalassa isoimman hämähäkin kanssa, jonka olen koskaan nähnyt. Pieni pikashoppailu Glitterissä kauppareissun yhteydessä. Paljon nopeaa take away ruokaa paikoista jotka on sattuneet olemaan matkojen varrella. Sekä pieni äksidentti, jonka vuoksi sain käteni auki, vekin päähän ja aivotärähdyksen. Aivotärähdyksen vuoksi parina viime päivinä on ollut kauheita aamupahoinvointeja sekä ärsyttäviä huimauskohtauksia. Mä kyllä onnistun olemaan aina tavalla tai toisella invaliidi.


Tois saakelin hämähäkki oli puolet puolikkaasta A4 paperista prkl.... Araknofobia on ihana asia :)

Tämä ja ylimmässä kuvassa olevat aurinkolasit on Glitteristä.

Tajusin kuvata haavat blogia varten vasta pari päivää tapahtuneesta, jonka vuoksi nämä ei näytä nin pahalta kuin nämä oli. Betonirappuset raastoi käsiä vereslihalle asti.

Pikaruuan lisäksi sentään jotain tuoretta ja terveellistä tullut nautittua.


Kuivaa ja mautonta, mutta kun lisää salsaa ja mausteita tämäkin pakastealtaasta napattu falafel oli hyvää.


Kommentit

 1. Olet kyllä harvinaisen tapaturma-altis. Kannattaisi ehkä tutkiä löytyisikö "koheltamiseen" jokin neurologinen tai muu lääketieteellinen syy. Nimittäin eräältä sukulaispojaltani löytyi ja nyt kun se on lääkityksellä saatu kuntoon mahdollisuudet pysyä ehjänä ja hengissä yli kolmekymppiseksi lisääntyivät huimasti sanoi lääkäri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Phyh... Pienet haaverit kuuluu elämään. Ei lapsenakaan opita kävelemään ilman että polvet ja kyynärpäät aukeaa pari kertaa kaatuessa.

   Poista
 2. onks sun tatuointeihin tullu päivityksiä vai kuvittelinko vaan? �� mut jos on niin postausta niistä?

  VastaaPoista
 3. Jee!! Sattumalta tulin vilkaisee, joskos olisit jatkanu bloggausta ja olit <3 t. innokas lukija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikataulut antaa taas jotenkin periksi kirjoittaa blogia :)

   Poista
 4. Muistelin et olisit aloittanu autokoulun jo viime vuoden lopulla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No silloin laitoin paperit menemään, mutta ajamisen aloitin vasta kun lumet suli pois ;D

   Poista
 5. Kokilla!?! on järkyttävän näköinen paistinpannu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun keittiön varustuksesta huomaa etten laita ruokaa kotona lähes laisinkaan. Mulla ei esimerkiksi ole edes vispilää, siivilää, kunnollista kauhaa, paistinlastaa ja haarukat sekä lusikatkin on kadonnu jonnekkin :D

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?