Ehkä homoin asu ikinä...

Helsinki Pride tapahtumaan ei ole enää aikaa kuin noin kuukausi jäljellä. Tosin vielä vähän jännittää taas tänäkin vuonna saanko tuon viikonlopun vapaaksi. Viime vuonna armeija kuumotteli ja tänä vuonna työvuorolistat. Toivetta vaan menemään ja toivomaan parasta. Tämä on mun yksi jokaisen vuoden tärkeimmistä viikonlopuista ja varmasti surettaa jos en onnistu tuota vapaaksi saamaan.

Asua rupesin jo kuitenkin valmiiksi suunnittelemaan. Oikeastaan olen asun kanssa ja pari viikkoa kriiseillyt. Se inspiraatio ei ole iskenyt kuin vasta nyt pari tuntia sitten. Kaikkia mahdollisia ideoita on kyllä mielessä käynyt karnevaaliasusta pornahtavaan intiaanipäällikköön saakka. Googlea selaillessa näin söpön kuvan kundista napapaidasta ja siitähän se lamppu sitten syttyi päässä. Minäkin haluan napapaidan todella lyhyiden shortsien kanssa. Kengiksi tuunaan viime Helsinki Pridessä käyttämäni kengät. Kenkien kanssa mua auttaa ystäväni Mirka, jolle kuumaliimapyssyt ja askartelukaupan timantit sekä niitit on jo ennestään tuttuja. Kuvan asusta paita lähtee varmaankin vaihtoon kunhan pääsen kauppoja kiertelemään. Mitäs tykkäätte inspiraationi aikaan saannoksesta?


Kommentit

 1. Takapuolesi on vähän liian pieni että noin lyhkäset shortsit näyttäisivät hyvältä. Vähän enemmän massaa pakaraan tai pituutta lahkeeseen. Muuten ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei kyllä näytä edustavalta tuossa asussa...

   Poista
 2. Mun mielestä ei tarttee olla mikää fitness vartalo et voi vähä pintaa näyttää. Se on se miten asun kantaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei todellakaan tarvi olla,mutta kun mielipidettä kysyit,niin ei näytä hyvältä noi shortsit.Jotkut vanhat haalistuneet,risat vähän pidemmät farkkushortsit vois näyttää hyvältä.Ihan ok muuten,jos osaat kävellä koroilla,ettei oo sellasta koikkelehtimista,polvet koukussa punkemista,you know!

   Poista
  2. Korkokengillä kävely sujuu mulla yhtä hyvin kuin lenkkareilla kävely.

   Kuukausi vielä onneksi aikaa miettiää ja korjailla kokonaisuutta. Jotenkin tuo maastokuvio on silmää miellyttänyt nyt. Ehkä sittenkin shortsit vaihtoon ja paita jää ;D

   Poista
  3. Hyvä,mutta hei jos se sun kamu tuunaa kenkiin jotain niittejä tms.nin osta joku siihen tyyliin sopiva musta paita,niin ja ainahan voi soveltaa,ja sitten yks juttu,kun oot kuitenkin aika kokeilunhaluinen ja rohkee niin laita nyt ees vähäks aikaa blondit hiukset,siis jumalauta usko,ne käy sulle niin hyvin

   Poista
  4. Ei tänä vuonna mustaa paitaa. Musta mulla oli jo toissa vuonna.

   Poista
 3. Eihän tuossa ole mitään homoa – tuohan on naistenasu. Ja ihan toisena homona kirjottelen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa vain kengät ovat naisten osastolta ;)

   Poista
  2. Naiseksihan olet pukeutunut, miksi sitä pitää puolustella? Olisit ylpeästi sitä mitä olet, kyllä kai homokin voi olla transvestiitti ainakin, ja transgenderkin (mutta jos olet transnainen olisit sitten kyllä kai hetero jos harrastat seksiä miesten kanssa). Ihan queer ja pervo olet kuitenkin ja hyvä niin.

   Poista
  3. Drag Queen jutut on erikswn. Tämä on enemmänkin sukupuoliroolien rajojen rikkomista, joista en pidä yhtään. Vihaan kaikenlaista lokeroimista.

   Poista
 4. Mustaki toi eka kommentoija on oikeessa et noi shortsit ei oo ehkä ihan parhaat. Sul on hyvännäköset jalat kyllä et ei niit kannata peittää mut ehkä 10cm shortseihi lissää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lopullinen asuvalinta selviää loppukuusta. Tämä on vasta prototyyppi :p

   Poista
 5. Ehdottomasti sexyin olisit just kuten eräs komentti: "Jotkut vanhat haalistuneet, risat vähän pidemmät farkkushortsit vois näyttää hyvältä." Ja Miika S:llä on nähty just sellaset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mun asukokonaisuus on muuttunut jo tästä postauksesta aikalailla ;D

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?