Antakaa lapsen leikkiä!

Hirveen nopeesti meni nuo vappupäivät. Itse olin lauantaina ja sunnuntaina itse pitämässä juhlijoiden viihdyvyydestä huolta, jonka vuoksi korkkasin oman skumppapulloni vappupäivänä vasta piknikillä iltapäivästä. Onneksi sääennuste piti paikkansa ja aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta lämmittäen ihanasti. Vasta joskus iltapäivästä pilviä alkoi tulla, mutta silti oli kympin paremmalla puolella illallakin lämpö. Kaveriporukan kanssa mentiin Lappeenrannan Linnoitukseen perinteiselle vappupiknikille kuten edellisessä postauksessa suunnitelmistani kerroin. Siitä mun tekemästä salaatista tuli kyllä tosi hyvää. Suolainen leipäjuusto oli tosi hyvässä balanssissa makean päärynän ja vaahterasiirapilla maustettujen paahdettujen saksanpähkinöiden kanssa. Lisäksi meillä oli mansikoita, keksejä, sipsiä, dippiä, leipää, mozzarella-tomaatti pasteijoita, leipätikkuja, simaa, skumppaa ja siideriä. Munkkeja en vappuna ollenkaan syönyt, koska kerkesin vetää munkkiöverit seitsemällä munkilla jo edellisellä viikolla. Piknikin jälkeen käytiin vielä sataman laivaravintola Suvi-Saimaalla parilla tuopilla sekä Ravintola Toteemissa pari värssyä laulamassa. Kaikki taisi juhlistaa vappua jo aattona, koska ketään ei ollut liikenteessä vappupäivänä. Muutamaan tuttuun törmäsin ja joku oudohka vanhempi mies osti mulle ja mun kaverille viskiä koko ajan. Viski on kauheaa sellaisenaan mun makuun, mutta viski sour on hyvää. Siihen tulee viskiä, jäämurskaa ja tuorepuristettua sitruunamehua. Kannattaa kokeilla jos et ole kokeillut. Ja lopussa on teille yllätys mistä näette miksi en tee videopostuksia.

Uskalsin viskiin koskea, sillä tiistai oli minulla pitkästä aikaa päivä kun ei tarvinnut mennä yhtään mihinkään. Sain koko päivän olla koirien kanssa ja maata sängyssä. Illalla päädyin katsomaan yllättävän elokuvan. En koskaan pidä kotimaisista sotaelokuvista tai sotaelokuvista ylipäätään. CMoresta kuitenkin näpsäytin pyörimään Lupauksen. Lupaus kertoo kolmesta Lotasta ja oli todella mielenkiintoinen ja koskettava elokuva. Tuntematon Sotilas tai Rukajärven Tie ei vedä lähellekkään vertoja tälle elokuvalle minun mielestäni.
video

Kommentit

 1. Eikö sun pitänyt lopettaa bloggaaminen? Mukava kuitenkin että jatkat! �� ehdottomasti yksi suosikkiblogeista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hetkellisesti lopetin, koska ei aika riittänyt kirjoittamiseen. Nyt taas arki tasottui ja kerkeää taas kirjoittamaan. Seuraavassa postauksessa enemmän tästä: http://petripenna.blogspot.fi/2017/04/rise-like-phoenix.html

   Kiva kuulla, että tykkäät jutuistani <3 :)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?