Rise like a phoenix ūüĒ•

Ehtikös tulla jo ikävä? Huh huh mikä kuukausi alkaa olemaan takana päin. Mulla on ollut tekemistä aamusta iltaan viimeisen reilu kuukauden ajan niin yksityiselämän, autokoulun kuin työelämän kanssa. Jälkimmäisestä en blogin puolella kirjoita mitään ja aion jatkossakin pitää nämä kaksi asiaa erillään toisistaan. Koska pitäähän jokaisella olla salainen kaksoiselämä + työasiat on älyttömän tylsiä. Mutta nyt tosiaan alkaa taas elämä rauhoittua, eikä ole vuorokauden ympäri kestäviä päiviä tiedossa. Ainakaan toistaiseksi... Siksi päätinkin aloittaa taas blogin kirjoittamisen.

Mit√§√§n kovin suurta muutosta mun el√§m√§ss√§ ei ole oikeastaan tapahtunut. Kev√§t kun on, niin olen v√§h√§n tuota Tinderi√§ selaillut. Muutamilla treffeill√§kin on ehtinyt k√§ym√§√§n. Se mies josta kiinnostuin eniten asuu valitettavasti Helsingiss√§. Ihana tatuoitu rokkari poju, joka soittaa b√§ndiss√§. Kaiken kruunaa six pack, karvattomuus ja lapsettomuus. Te viel√§ v√§ititte ettei mun kriteerien mukaista miest√§ voi l√∂yt√§√§. Okei no siin√§ on se 200km aika isona miinuksena. Ollaan juteltu tosi paljon netin v√§lityksell√§ ja sitten vietettiin aikaa yhdess√§ viime viikonloppuna.

Mulla tuli sellainen ahdistunut olo, jonka vuoksi karkasin pariksi päiväksi Helsinkiin burnout lomalle. Siinä ahdistustilassa pää tuntuu hajoavan jos ei pääse hetkeksi pois kaiken kiireen keskeltä. Shoppailua, biletystä, ruokaa, ystäviä ja miehiä. Tämä yhdistelmä toimii vaivaan kuin vaivaan. Tuon reissun jälkeen olo on ollut kuin uudesti syntyneellä jos krapulapäivää ei lasketa mukaan.

Vähän isompi juttu on varmaankin uusi ruokavalioni. Jätin nimittäin nyt ruokavaliostani pois myös kanan ja kalan. Eli nykyään mennään lacto-ovo vegetaristina. Kaikesta on nykyään vegaaninenkin versio, joten miksi syödä eläintä? Olen nyt tähän mennessä tutustunut härkikseen, mifuun, soijaan sekä kikherneisiin. Vielä on paljon tutkittavaa ja saa vinkata jos jollain on joku tosi hyvä resepti itsellään jemmassa tai joku ylitse muiden suosikkituote.Instasta löydät enemmän kuvia kuluneilta viikoilta. @petripenna

PS. Uusi ulkoasu on vielä vaiheessa, mutta älkää antako sen haitata.

Kommentit

  1. Kik-herneitten sijasta kannattaa käyttää ihan tavallisia kotimaisia herneitä. Hummus on ainoa jossa kikit toimii paremmin, ainakin jos sen tekee isoteräisellä blenderillä joka ei pysty pilkkomaan niitä pienempiä herneitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä kik-herneet on parempii lämpimis ruuis :D

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?