It's Tokyo calling ✈

Ensi syksynä yksi mun isoimmista unelmista toteutuu. Olen ihan pikkupojasta asti halunnut mennä Japaniin ja tämä haave nyt vihdoin toteutuu. Lähdetään Minnan kanssa taas reissuun ja meillä on tosi hyvä suunnitelma, eli ei melkein mitään suunnitelmaa. Otetaan ihan vain lentoliput ja vasta kohteessa metsästetään yöpymispaikat. Ainankin on ihan pakko kokea sellainen kapselihotelli. Eli semmoinen missä on semmoinen koppi, johon kömmitään sitten nukkumaan. Pakko myös maistaa kaikkia outoja japanilaisia herkkuja. Siellä nimittäin löytyy vaikka mitä outoa katkarapujäätelöstä alkaen.

Sellain on siis suunniteltu mitä me halutaan kokea ja nähdä. Listalla on Pokemon Center, Harajuku, upeat puistoalueet, japanilainen karaokeravintola, oudot ravintolat, joku ihana shoppailupäivä, japanilainen kylpylä ja vierailla myö Kiotossa. Olen kyllä ihan täpinöissäni jo nyt.Kommentit

 1. Kannattaa etukäteen tsekata kapselihotelli johon otetaan myös naisia ja samalla kannattaa googlettaa mitkä kylpylät hyväksyy tatuoidut asiakkaat, kaikkiin ei nimittäin pääsee. Siellä ollaan joissain asioissa edelleen aika vanhanaikaisia :) hyvää reissua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Opetelkaa vähän japania, sillä japsit eivät useinkaan osaa englantia. Nuoremmat kyllä, mutta ovat usein tosi ujoja puhumaan. Kannattaa kyllä ottaa selvää hotelleista ja hinnoista, tehdä hieman budjettia ja muutenkin suunnitella, sillä Japanissa hotellien hinnat ovat kalliit! Tokio on suurkaupunki, jossa välimatkat ovat todella pitkät, ja liikkumiseen on varattava runsaasti aikaa. Tulet kyllä huomaamaan. Ja vielä yksi asia. Ulkomaalaisia ei aina palvella kaupoissa ja ravintoloissa, koska henkilökunta ei osaa englantia jotta pystyisi palvelemaan teitä. Joten jos kuulette sanan "gaijin", niin ette välttämättä ole tervetulleita.

   Mutta oikein hyvää reissua kuitenkin. :D

   Poista
  2. Toi on totta, Japanissa tatuointia pidetään jengirikollisten tunnusmerkkinä, ainakaan niihin perinteisempiin kylpylöihin ei ole asiaa.

   Poista
  3. Animen ja mangan takia jotakin osaan, mutta mulla ei kyllä aika tässä enne reissuu opiskeluu riitä :'D

   Poista
 2. Onnea reissusta! :D Itellä toteutuu kans sama haave ens kesänä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molemmilla tulossa ikimuistoinen reissu =°___°=

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?