Viiniä ja itsensäpaljastelua!

Perjantaina teki kauheasti mieli punaviiniä ja sitähän piti saada. Ravintolan sijasta kävin pitkästä aikaa Mr.X:llä kylässä ja kun itse en alkoon ehtinyt kävi hän hakemassa minulle pullon Etelä-Afrikkalaista Oustrich Landing Shirazia. Kyseinen viini oli minulle uusi tuttavuus ja oli todella herkullista. Ihanan pehmeää ja marjaista. Suosittelen maistamaan jos et ole vielä testannut. Viinipullon tyhjennyttyä rupesi tanssijalkaa vipattamaan ja baariinhan sitä oli lähdettävä. Ensin välietappi Giggling Marliniin parille ja siitä Unioniin loppuyöksi karaoken pariin sekä tanssimaan.

Lauantai ja sunnuntai onkin sitten mennyt kotona koirien kanssa. Metsässä on ollut tosi ihana kävellä hyvän ilman ja kantohangen ansiosta. Koiratkin on nauttineet täysillä viime päiväisistä keleistä. Lisäksi sain siivottua asuntoni. Kämppä alkoi näyttää jo pommin jäljeltä olleelta. Vaatteita siellä täällä ja kosmetiikatkin levällään ympäri pöytiä. Olen kyllä ihan saakelin sotkuinen ihminen ja siihen vielä koirien sotkut ja lelut. Huh huh... Viikonlopun aikana tuli myös todella paljon uusia viisubiisejä. Se tarkoittaakin siis sitä, että alkuviikosta saapuu uusi arvostelupostaus. Näin ensi alkuun vinkkinä suosittelen kuuntelemaan Kreikan, San Marinon, Serbian ja Makedonian edustuskappaleet.

Myös hiuskriisiä pukkaa. Ostin mustan hiusvärin ja nyt en osaa päättää laitanko sen päähäni vai en. Tämä sini-musta on tosi kiva, mutta todella vaikehoitoinen. Sävyttää saisi jatkuvasti, koska en siedä yhtään värisävyä vaaleampaa kuin tämän sinisen tahdon olevan. Huomenna varmaankin tuon värin laitan päähäni ellen jo tämän illan aikana sitä tee.Kommentit

 1. Oikeinkirjoitus ei ole siun vahvimpia puolia. Se on eteläafrikkalainen ilman viivaa, eikä "Etelä-Africalainen". :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molemmat oli väärässä. Se on Etelä-Afrikka.

   Chattailee samalla ulkomaalasten kavereiden kanssa, niin sattuu vähän tälläsiä finglish virheitä ;D

   Poista
  2. Etelä-Afrikka on erisnimi, mutta sen adjektiivimuoto on eteläafrikkalainen pienellä alkukirjaimella ilman väliviivaa. Voin väitellä kanssasi vaikka loputtomiin, sillä tiedän olevani oikeassa. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?