VA12 Eijan Pikku Enkelit - Luokkakokous

Pitkästä aikaa näki mun elämäni mahtavinta luokkaa. Se luokka, jossa ei ollut yhtään viikkoa ilman draamaa ja actionia. Sakset lentää, strippausta opettajan pöydällä, kunnon figthia ja silti tosi hyvä ryhmähenki. Ollaan mietitty, että mein opettaja varmaan avasi samppanjapullon juhlan kunniaksi kun pääsi tästä ryhmästä eroon. Kyseessä on siis vaatetusala, jota itse kävin noin vuoden verran ja pari vuotta vierailin koululla ja kävin mm: kuvistunneilla vaikken enää edes koulun kirjoilla ollut.

Luokkakokous pidettiin Gringos Locosissa hyvän ruuan äärellä. Vaihdettiin kuulumisia ja muisteltiin sitä hurjaa kolme vuotta kestänyttä menoa. Itse söin alkupalaksi bataattiranskalaiset chimichurri majoneesilla. Pääruuaksi tortas pariloidulla broilerin fileellä ja vuohenjuustolla. Aterian kruunasi caramel juustokakku vadelmakastikkeella ja suolaisella kinuskijäätelöllä. Alkuruuan kanssa otin mansikkamargaritan sekä siiderin ja ruokajuomana talon punaviiniä. Gringos Locosin ruoka- ja juomalista on juuri uusittu, niin oli kiva päästä maistelemaan uusia makuja.

Ruokailun jälkeen porukka sitten hajaantui ja minä itse lähdin vielä Tiin kanssa jatkamaan iltaa. Ensiksi kävimme Las Palmasissa katsomassa millainen meno siellä on, koska Tii ei siellä ole koskaan ennen käynyt. Sen jälkeen siirryimme loppuyöksi Unioniin All Access - Night Of Red Roses bileisiin. Nauroimme olevamme kyllä melkoinen parivaljakko. Homo ja raskaana oleva nainen bailaamassa. Mutta hiton hauskaa meillä kyllä oli.

Kommentit

 1. Joiko raskaana oleva kaverisi alkoholia? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Baareista saa myös ihan alkoholittomiakin drinkkejä ;D

   Poista
 2. Oliks toi siis ihan tavallisessa koulussa vai jotain erityisryhmien koulutusta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ihan normaali Saimaan Ammattiopisto Sampo Vaatetusalan Perustutkinto :D

   Poista
 3. Tähän postaukseen mitenkään liittymättä niin oletko saanut ajokortin jo?

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?