Sinä voit aiheuttaa kuoleman!

Tiesitkö teoillasi voivan olla sellainen seuraus, että joku riistää hengen itseltään? Naureskelu, pieni töniminen ja muutkin sinun mielestäsi pienetkin jutut voivat olla kohtalokkaita. Jopa vierestä katseleminen ja naureskelu asiaan puuttumisen sijaan. Olen tästä aiheesta monesti puhunut, mutta tästä aiheesta ei voi kirjoittaa liikaa. Itsekkin olen tuon koulukiusauksen helvetin kokenut ja siitä ihan avoimesti täällä blogissani kirjoittanut. Löydät kyseisen postauksen klikkaamalla tästä.

Tämä Helsingin Poliisilaitoksen tekemä kuva/jakama tositarina toimi inspiraationa taas kiinnittää ihmisten huomiota tähän aiheeseen.


Kommentit

 1. "Tiesitkö teoillasi voivan olla sellainen seuraus, että joka riistää hengen itseltään?"

  Parannusehdotus blogiisi: oikolue tekstisi (vaikka ääneen) ennen julkaisemista. Hyvää suomen kieltä on aina miellyttävämpi lukea, se ei kuitenkaan estä persoonnallisuuden tai oman äänen esiintuomista teksteissä.

  Mukavaa kevään jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei aina kerkeä lukemaan. Tänäänkin mulla oli vain hetki aikaa kirjoittaa tätä ja sitten piti taas mennä. Luen yleensä vasta sitten kun taas on aikaa ja korjaan virheet.

   Mä oon nauranu, että jos musta tulisi vloggaaja kuvaisin videot kännykän etukameralla ja lataisin sellaisenaan suoraan YouTubeen puhelimen kautta :'D

   Poista
  2. Älä sitten kirjoita kiireessä. Tykkään blogistasi ja arvostaisin, jos näkisit vähän enemmän vaivaa kirjoittamiseen (kirjoitus- ja kielioppivirheet ovat todella epämiellyttäviä).

   Poista
  3. Postaukset jäis kyllä melko olemattomaks siin vaiheessa :'D

   Poista
 2. Hei anonyymi, mitä jos kuitenkin lakkaisit käskyttämästä tuntemattomia ihmisiä? :) Tässä postauksessa oli kuitenkin ihan oikeasti tärkeä aihe, joka ilmeisesti meni sulta ohi, koska keskityit epäolennaiseen asiaan. Jos kirjoitusvirheet häiritsevät ihan kauheasti, niin ei muuta kun etsimään täydellistä suomen kieltä sisältävää blogia. :)

  Mä todella toivon, että kiusaaminen saataisiin kuriin, vaikka väkisin. Tarvittaisiin ennakkotapauksia nettikiusaamisista, jotka johtavat tuomioihin! Toivottavasti esim. tunnetut bloggaajat/vloggaajat tekevät rikosilmoituksen, kun heitä kiusataan rikoksen tunnusmerkit täyttävällä tavalla, ja näin saadaan julkisuutta sille, mitä kiusaamisesta voi seurata.

  -Adele

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?