Meksiko, vauvoja, hirviöitä ja kaunottaria?

Tsiisus miten tapahtumarikas viikonloppu. Niin paljon kaikkea, että lepääminen jäi nyt kyllä vähemmälle. Perjantaina kävin Mimmin kanssa katsomassa ensi-illassa uuden Kaunotar&Hirviö leffan. Siitä kirjoitan taas sitten ihan erillisen arvostelupostauksen tämän viikon aikana.

Lauantaina olikin ystäväni Tii:n babyshowerit. Kuulostaa oudolta minä ja lapsiin liittyvät juhlat. Minä kun olen tunnetusti niin lapsirakas. Mutta pakko sanoa, että oli aivan mahtava ilta. Tarjoilu oli nyyttärimeininkiä. Itse tein juusto-kasvispiirakan sekä uhmasin taas vanhaa vihollistani pullataikinaa. En tiedä miksi, mutta en ole koskaan osannut leipoa hyvää pullaa. Tosin olen kehittynyt huomattavasti. Pullan koostumus on jo hyvä, mutta maku ei itseäni miellytä. Muille kyllä maistui. Minun mielestä makeutta ei ollut tarpeeksi, vaikka laitoin tuplasti sokeria kuin mitä ohjeessa luki. Ensi kerralla sitten kolminkertainen määrä ja katsoo mitä sitten tulee. Korvapuusteja siis tuosta pullataikinasta syntyi.

Babyshowereilla oli kaikkea kivaa puuhaa keksitty. Oriflame tuote-esittelyä (Josta itse tosin myöhästyin.), Oriflame tuotepaketin arvontaa, leikekirjan tekoa, arvaa mahan ympärys peli (Tulin toiseksi!), tuleva äiti sai veikata vieraiden vauvakuvista kuka on kukin ja vaikka mitä muuta hauskaa ruokaähkyä unohtamatta. Ilta jatkui puolen yön aikaan vielä yöelämään. Ensiksi käytiin Bar Fiiliksessä, josta itse poistuin katsastamaan Unionin Glow Partyt by K-System. Huikea meno ja musta on aina hirveän kiva läträtä niillä uv-maaleilla.

Sunnuntaina olisi mieli tehnyt mieli ihan vain löhötä koko päivän, mutta iltaan mennessä onneksi piristyi. Krapulaa ei niinkään ollut, mutta tosi kova väsymys kylläkin. Illalla nimittäin Unionin & Gringos Locosin porukan kanssa vietimme aikaa Gringosissa hyvän ruuan, juoman ja beer bongin parissa. Siellä myös pari kameramiestä pyöri illan ajan. Kannattaa siis pysyä kuulolla, koska jotain tosi mahtavaa on luvassa.

Kuvat saat suuremmiksi klikkaamalla.Kommentit

 1. Eihän noi ole ollenkaan korvapuusteja muodoltaan vaan jotakin kanelihyrriä tai tms.kiekuroita! Korvapuustin kuulu olla sellainen korvan näköinen, leikataan siitä taikinarullasta paksumpia viipaleita pystyyn jotka sitten litistetään keskeltä. Ja päälle tulee raesokeria makeudeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mul oli nii kova kiire ettei ehtiny ja raesokerin unohin ostaa :'(

   Nytki olin jo myöhässä ilman näperryksiäkin :'D

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?