Huulet jatkaa paisumistaan!

Mun huulet sen kuin vain jatkaa paisumistaan. Päivällä oli taas jälleen aika jatkaa huulioperaatiota. Ensimmäisellä kerralla laitoimme 1.5ml, toisella kerralla 0.8ml ja nyt tänään 1.2ml. Nyt aletaan jo melko hyvin olla tavoitteessa. Kyllä munkin olemattomista viivahuulista alkaa muodostua hyvännäköiset hyvissä käsissä. Täytettä huuliini laitettiin tietenkin Kauneusklinikka LaWell:ssa. Tutustu paremmin Kauneusklinikka LaWell:iin täällä. Varmaankin vielä hiukan laitan ylhäälle täytettä ja sitten täytyykin vain ylläpitää huulia.

Pistosten jälkeen käväisin H&M:ssä ostamassa pari peruslaukkua. Mulla kun tuo uusi kännykkä ei mahdu taskuun. Missä muut miehet kännykää oikein pitää ja ylipäätään kaikkia tavaroita? Tämä asia ei ole selkeytynyt itselle viellä tähän päivään saakka. Itsellä on aina mukana kännykkä, kotiavaimet, lompakko, kolikoille oma pussukka, laturi, särkylääkkeitä, huulirasva, pari askia tupakkaa, muutama sytkäri, nuuskapurkki ja passi. Viikonloppuina mukana on myös kriittisimmät kosmetiikkatuotteet yllättävien tilanteiden varalle. Yritähän nuo sitten taskuihin tunkea kun edes puhelin ei sinne mahdu.

Ruokapuolen hoiti tänään Lounasravintola Myllärinkulma. Vanhempani oli voittanut jonkun fb-arvonnan ja käytiin perheen kanssa siellä syömässä. Alkupalaksi oli saaristolaisleipää, jonka päällä kylmäsavulohta ja punasipulia limen ja creme balsamicon kera. Pääruuaksi pippuripihviä tai broileria, pippurikastiketa, perunaa ja tuoreita kasviksia. Ja kaiken kruunasi mansikkainen jälkiruoka.

Mutta nyt mun tekee ihan hirveästi mieli hedelmäistä ja vähätanniinista punaviiniä, joten hyppään taksiin ja lähden nauttimaan illasta Lappeenrannan yöhön.

Ps. Huomenna Unionissa Club Haippi. Esiintymässä ihana kuuma Ollie ja illan hostina Seksikäs Suklaa. Jos haluat V.I.P listalle voit minulle laittaa viestiä facebookissa.Pps. Olen huomannut nyt viime aikoina kuviani katsellessani minulla olevan aina sama refleksillä tuleva poseeraus. En ole itse tiedostanut tekeväni sitä kuin vasta kuvia katsellessa. Kallistan aina päätä hiukan ja kohotan vain toista suupieltä. Duckface on niin mainstream, että on pitänyt alitajuntaisesti keksia oma poseeraus.

Kommentit

 1. Toivottavasti tuo huulien turvotus laskee, näyttää kuin olisit saanut turpiisi. Noissa kauneushoidoissa on musta usein se ongelma, että ottajat tulevat sokeiksi vaikutuksille, lisää pitäisi saada ja kaikilla ei ole kavereita, jotka kehtaisi sanoa, että alkaa kyllä jo riittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähemmästäkin näyttää turpiin saaneelta kun silmät on vuotanut 20min pistoksia tehdessä ja tietenkin huulet turpoaa kun niitä neulalla pistetään. Tällä hetkellä myös mustelmia löytyy. Noin 4-5pv mulla kestää itselläni palautuminen.

   Siinä on vain se, että kukaan muu ei voi päättää milloin riittää kuin pistoksia itse ottava henkilö. Itse alan jo olla melko tytyväinen. Sen näkee nyt alku viikosta kun turvotus ja mustelmat on kokonaan pois.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?