Eurovision 2017 - Väliaikatuomio #3

Kolmas ja viimeinen Eurovision biisien arvostelu. Tämän postauksen jälkeen julkaisen huomenna vielä postauksen, jossa luokittelen biisit tähtiluokkiin. Eli siis 1-5 tähden arvostelutaulukkoon.

Kreikka
Kreikkaa edustaa kaunis Demy kappaleella This Is Love. Heti ensimmäisellä kuuntelukerroilla tämä nousi kärkeen minun listalla. Jää totaalisesti päähän soimaan. Vahva ja näyttävä paluu finaaliin Kreikalta.


Australia
Australiasta ei vain tule biisejä minun makuuni. Isaiahilla ei ole biisinsä Don't Come Easy oikein mitään annettavaa minulle. Tosin tuota kundia voisi katsella enemmänkin ja vähemmissä vaatteissa.Tsekki
Tsekkiä edustaa Martina Barta kappaleella My Turn. Sori vaan Martina, mutta sinun vuorosi ei kyllä tuolla biisillä ole. Tylsähkö keskivertobiisi minun mielestäni.Belgia
Belgiaa edustaa Blanche biisillä City Lights. Tämä on Italian lisäksi myös liian ylihypetetty kappale. Todella raskasta kuunteltavaa ja laulajan ääni ei miellytä minua ollenkaan.


Israel
Israelin Imri Ziv tarjoaa tämän vuoden parhaimman miespuolisen artistin. Hänen edustuskappale on I Feel Alive. Ihanan vauhdikas ja tanssittava biisi. Vähän kesäinen fiiliskin tulee.


Irlanti
Irlanti on vähän etten osaa sanoa mitä mieltä tästä biisistä olen. Ihan ensimmäinen kokemus oli hyvin hämäävä. Kuulin nimittäin vain biisin ilman mitään nimiä ja kuvaa artistista luullen tätä kyseistä laulajaa naiseksi äänen perusteella. Kyseessä on Brendan Murray kappalella Dying To Try. Tänä vuonna mua hemmotellaan silmäruualla, koska tämäkin artisti on ihan älyttömän kuuma tapaus.


Montenegro
Montenegrolla on todennäköisesti tämän vuoden floppi. Tämän arvosteluun riittää yksi sana, joka on roskaa. Blogger ei jostain syystä anna tätä videota laittaa tänne, joten pääset katsomaan videon tästä.

Makedonia
Makedonialla on ensimmäistä kertaa hyvä edustusbiisi. Jana Burceska biisillä Dance Alone. Uskon tämänkin menevän heittämällä finaaliin.


Azerbaijan
Azerbaijania edustaa Dihaj kappaleella Skeletons. Biisi on juuri sellainen kuin Azerbaijanilta voi odottaa. Ennalta arvattava, mutta kuitenkin ihan hyvä.


Ruotsi
Ruotsilta edustamaan euroviisuihin lähti Dressmannin mainoksistakin tutut pukumiehen. Showssa on batistini kävelyt ja poseeraukset. Robin Bengtsson I Can't Go On.


Liettua
Liettuaa edustaa Fusedmarc kappaleella Rain Of Evolution. Ei kyllä ole yhtään minun makuun, enkä usko tämän pääsevän lähellekkään finaalia. Häikäisevä lavashow voi hänet sinne viedä.


Norja
Norjan viisutie ei tänäkään vuonna ole viemässä finaaliin. JOWST on edustaja ja kappale on Grab The Moment. Jo ensimmäisellä kuuntelulla kuulostaa loppuun kulutetulta.


Islanti
Islanti pääsi myös uudeksi jäseneksi suosikkeihini. Kertakaikkiaan ihana ja mieleen jäävä biisi kauniilla naisella. Saa nähdä minkälaisen lavashown he rakentavat.


San Marino
HAHAA VALENTINA MONETTA IS BACK!!! Oli kyllä ehdottomasti viime viikon kohokohta. Neljännellä viisukerralla Valentina laulaa dueton Jimmie Wilsonin kanssa. Edustuskappale on Spirit Of The Night.


Venäjä
Venäjää edustaa Julia Samoylova kappaleella Flame Is Burning. Venäjä oli tavallaan pettymys. Odotin nimittäin paljon mahtipontisempaa kappaletta kuten Venäjällä on tapana ollut viisuihin laittaa. Tosin ei tämäkään mikään huono ole. Venäjä on ehdottomasi yksi vahvimpia viisumaita.


Bulgaria
Bulgarian edustaja on Kristian Kostov biisillään Beautiful Mess. Taas tosi söpö poika, mutta biisi on valitettavasti todella tylsä. Ei jaksa toista kertaa kuunnella.


Serbia
Serbiaa edustaa Tijana Bogicevic mahtavalla kappaleellaan In Too Deep. Loistava biisi joka iski täysillä heti ensi sekunneista lähtien.

Tämän hetkinen TOP5
1. Sveitsi: Timebelle - Apollo
2. Romania: Ilinca feat Alex Florea - Yodel It!
3. Kreikka: Demy - This Is Love
4. Serbia: Tijana Bogicevic - In Too Deep
5. San Marino: Valentina Monetta & Jimmie Wilson - Spirit Of The Night

Kommentit

 1. Paitsi että Venäjä ei välttämättä edes osallistu koko kisoihin. Ne boikotoi, jos Ukraina ei vetäydy.

  VastaaPoista
 2. Haha, unohdin toki, et koko kisat on Ukrainassa.

  Lukaiseppa tämä:
  http://m.iltalehti.fi/viihde/201703142200085250_vi.shtml

  Ei todellakaan oo varmaa, että Venäjä olis mukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Venäjä tulee osallistumaan ja on top10 kärjessä tänäkin vuonna.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?