Eurovision 2017 - Väliaikatuomio #2

On toisen tuomion vuoro. Kaksitoista uusi kappaletta on julkistettu ja nyt on niiden arvioinnin aika. Aikaisemman arvostelun löydät täältä.

Slovenia
Slovenian edustaja on Omar Naber ja hänen biisinsä on On My Way. Kyseinen biisi on tasapaksu biisi, joka kuulostaa siltä, että se on kuultu jo monet kerrat. Melko stereotyyppinen viisubiisi mun mielestä. Ei tämä kuitenkaan sinne huonoimpien joukkoon tipu.


Moldova
Moldovaa edustaa SunStroke Project ja tuo Epic Sax Guyn takaisin viisuihin. Edustusbiisi on Hey, Mamma! En pidä yhtään tästä biisistä. Yksi tämän vuoden huonoimmista kappaleista, enkä usko edes Epic Sax Guyn tuovan finaalipaikkaa. Ainankaan toivottavasti.


Tanska
Tanska teki kyllä huikean valinnan. Anja Nissen edustaa Tanskaa biisillään Where I Am. Biisi erottuu hyvin joukosta ja tulee olemaan varma finalisti.


Ukraina
Ukrainalla ei tänä vuonna tule menemään hyvin rokkiviisullaan. Isäntamaata edustaa O.Tovarld ja edustuskappale on Time. Biisi on ihan kuunneltava ja tulee kovat emo vibat, mutta biisi ei jää mieleen ja unohtuu heti biisin päätyttyä. Puuttuu se jokin tästä biisistä kokonaan.


Latvia
Triana Park edustaa Latviaa ja kappale on Line. Biisi on hyvä ja pidän ihan todella paljon Trianan tyylistä sekä lavaesityksestä/lavastuksesta. Uskon Latvian olevan finaalissa tänä vuonna,


Itävalta
Itävalta tekee kovan romahduksen viime vuodesta. Nathan Rent kappalella Running On Air edustaa viime vuoden suosikkimaatani. Todella tylsä biisi, jonka kuunteleminen on hirveän raskasta. Ei tule pääsemään finaaliin.


Kypros
Kyprosta edustaa Hovig kappaleella Gravity. En tiedä miksi tulee sellainen fiilis kuin kuuntelisi Venäjän viisubiisiä. Ihan sen tyylinen, että voisi olla Venäjän edustusbiisi. Ihan ok kultaisen keskitien biisi. Ei ole hyvä, mutta ei myöskään huono.


Kroatia
Kroatiasta ei kyllä taida koskaan tulla viisubiisiä, josta minä tykkäisin. Edustaja on Jacques Houdek kappaleella My Friend. Oopperapoppia, joka ei uppoa yhtään. Tällä kuitenkin on mahdollisuus finaalipaikkaan.


Alankomaat
Alankomaita edustaa tyttötrio OG3NE biisillä Lights And Shadows. Jos heidän livessä äänet on samanlaisessa harmoniassa kuin musiikkivideolla uskoisin heidän menestyvän hyvin. Kiva peruspoppi, mutta ei kuitenkaan voittajamateriaalia.


Viro
Viro teki kyllä virheen valinnassa. Kerli olisi ollut ehdottomasti parempi vaihtoehto. Edustajaksi lopulta valikoitui Koit Toome & Laura. Heidän kappaleensa on Verona, joka sekin on tosin ihan hyvä biisi. Melko varmasti tulee saamaan paikan finaalissa. Hyvä biisi, mutta tämäkään ei ole voittajamateriaalia.


Romania
Romaniaa edustaa Ilinca & Alex Florea erimielisyyksiä herättävällä kappaleella Yodel It! Itse kun aloitin kuuntelemaan kappaletta mietin suoraan sanottuna ''Mitähän paskaa tämä nyt on?''. Noh biisin jälkeen huomasin hyräileväni sitä. Sitten pitikin laittaa se jo uudestaan soimaan. Nyt olen kuunnellut tätä koko illan ajan. Ihan huikea biisi oikeasti. Uskallan väittää tämän löytyvän finaalista top5 kärjestä.Portugali
Portugali olisi minun puolestani voinut pysyä poissa myös tänä vuonna. Heidän biisi on Amaros Pelos Dois ja artistina Salvador Soblar. Todella surkea kappale ja artisti näyttää suoraansanottuna kadulta lavalle viskatulta kerjäläiseltä. Ja kun tuota ''lavaesiintymistä'' katsoo ei olisi ihme jos hänen uutisoitaisiin olleen aineissa lavalla. Jos tehdään paluu Eurovision Song Contest:iin täytyy se tehdä näyttävästi. Tämä ei todellakaan tule selviämään finaaliin.
Minun TOP5
1. Romania: Ilinca & Alex Florea - Yodel It!
2. Sveitsi: Timebelle - Apollo
3. Tanska: Anja Nisse - Where I Am
4. Ranska: Alma - Requiem
5. Iso-Britannia: Lucie Jones - I Will Never Give Up On You

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?