Beauty And The Beast

Olen tykännyt kovasti näytellyistä Disneyn leffoista, mutta Kaunotar ja Hirviö teki pienen pettymyksen. Yksi syyllinen oli todennäköisesti suuret odotukset tälle elokuvalle ja se, että tästä oltiin tehty musikaali. Vain harvat musikaalit on mun mielestä hyviä ja tämä sijoittui sinne kohtalaisiin musikaaleihin. Elokuva oli tehty alkuperäisen tarinan mukaan, eikä siitä oltu onneksi tehty muokattua versiota. Esimerkiksi Lumikista tehdyt muokatut versiot ovat täyttä kuraa lukuunottamatta Mirror, Mirror:ia. Huumoria tosin elokuvaan on lisätty melko runsaasti, joka oli myös plussaa.

Emma Watson teki huikean roolisuorituksen elokuvassa ja oli mielestäni todella hyvä valinta päärooliin. Myös muiden roolien näyttelijävalinnat olivat onnistuneita, paitsi prinssiksi odotin paljon komeakasvoisempaa näyttelijää. Toinen mieleen painuva roolisuoritus oli Maurice, eli Bellen isä.

Elokuva olisi saanut minulta täydet viisi tähteä, mutta musikaalin vuoksi elokuva saa minulta ★★★★


Kommentit

 1. Sitä alkuperäisversiota on Kaunottaren ja hirviön tapaisista kansansaduista usein vähän hankala tietääkin. Sitä en kyllä ikinä anna Disney-yhtiölle anteeksi, että menivät pilaamaan ja vesittämään Pienen merenneidon, joka on Andersenin kirjoittamana alkuperäistarinana paljon parempi kuin se lällyversio.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekstisi on pyhäinhäväistys!

   Minun ainoa ja oikea Pieni Merenneito saa prinssinsä ja prinssin kanssa Melodyn. Hänen ääninäyttelijä on Nina Tapio ja muita Pieniä Merenneitoja ei ole! Tämä asia on pyhä >:(

   Mutta oon kyllä lukenu sen alkuperäisenki joskus yläasteella ku oli joku äidinkielen tehtävä. En tykänny yhtään.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?