#vituttaa #ihastuttaa

Vuotta 2017 on kulunut jo kohta pari kuukautta ja tässä on tapahtunut vaikka ja mitä. On tullut kaikkea mahtavaa elämään sekä löytynyt uusia hyvin ärsyttäviä asioita.

#ihastuttaa

- Ihan ensimmäisenä kun tätä alkuvuotta miettii tulee tietenkin mieleen homoeroottinen lomamatka Playa Del Inglesiin, josta voit lukea tarkemmin täältä

- Olen oppinut todella paljon ravintola-alan juomapuolesta. Olen päässyt opiskelemaan niin viinejä kuin drinkkejäkin. Jälkimmäinen aihealue on itselleni se kiinnostavampi. Mikään ei kruunaa mahtavia iltoja niin kuin herkulliset drinkit.

- Armeijan aikaan saama tuho mun iholta, hiuksista ym.. alkaa vihdoin olla poissa. Mulla siis armeija-aikaan kuivui iho ihan saakelisti ja hiukset jostain syystä muuttui helposti rasvoittuviksi. Nyt kun on kunnollisia hoitotuotteita käyttänyt ja ei ole tarvinnut olla viikkoa metsässä ilman suihkua on päässyt palautumaan. Muutenkin olen kiitos kaikkien hoitojen erittäin tyytyväinen tällä hetkellä ulkoiseen olemukseeni.

- Olen löytänyt kivan kundin, jonka kanssa on kiva flirttailla ja muutakin. Tuo komistus on ruotsalainen ja musta on aina niin söpöä kuulla tuhmuuksia ruotsiksi. Monesti mietin miksen koskaan opiskellut kyseistä kieltä kunnolla. Yöelämän kautta on myös yksi toinen söpö poika. Se nyt vaan on niin uusi juttu ettei siitä osaa tässä vaiheessa sanoa yhtään mitään. Mitä useampi verkko vedessä, sitä parempi saalis.


#vituttaa

- 2K17.... Kuka perkele kirjoittaa noin. Yli viikon mietin mitä tuo edes tarkoittaa. Sitten kun se selvisi minulle oli reaktiona ''Mitä vittua ihmiset?'' fiilis. Miksi se 0 pitää korvata kirjaimella? Mutta pahinta on kun kuulee teinien käyttävän tuota ihan puhekielessäkin. ''Siis voi luoja mil kivikaudel sä elät. Nyt on kuiteki 2k17 hei haloo...'' Onneksi itse en koskaan kuulunut tuohon kauheaan massateiniporukkaan, vaan mun teinimaailma oli niissä emo piireissä. 00s emo boys rule the world!

- Verkkarit ei kuulu mun mielestä mihinkään muualle kuin urheiluun tai kotihousuiksi. Ne ehkä on mukavat jalassa, mutta ei näytä ollenkaan hyvältä. Järkyttävin esimerkki on ylikireät verkkarit, joita näkee todella paljon. Kamelinvarpaat ja peniksen jokaisen ääriviivan näkyminen ei ole nättiä.

- Mulla menee hermo jatkuviin panopyyntöihin, joita satelee sähköpostiin ja facebookkiin. Vaikka pidän seksistä erittäin paljon, ei se tarkoita mun olevan mikään jokaisen miehen seksiobjekti.

- Riippuvuus herkkuihin. Mun päivän ruoka koostuu melkolailla irtokarkeista, pienestä suolasesta snackseista, hamppareista ja kaikesta muusta todella terveellisestä. Alkuvuodesta viellä söin terveellisesti, mutta lomalla jäi vähän tuo linja päälle. Huomisesta alken aloitan herkkulakon ja päivittelen sen sujumisesta täällä. Veikkauksia kuinka nopeasti retkahdan? Kyseessä on siis täysin herkuton aikakausi ja mahdollisimman pitkään. Kirjoitan tästä aiheesta huomenna erillisen postauksen.


Kommentit

 1. Fanvakul! (= ihavituhianoo!) Nythän sulla on uusi mahdollisuus åppia tåista kåtimaista kieltä tai vaikka ihan riikinruotsia. Aldrig för sent, helt kanon!
  Näytät muuten tossa kuvassa ihan japanilaiselta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No saa nähä kestääkö tää miten. Meillä on useampikymmenen kilometrin välimatka ja näistä mulla ei ole positiivisia kokemuksia.

   Et ole ensimmäinen, joka sanoo mun näyttävän japanilaiselta :D

   Poista
 2. #ihastuttaa Petrin ikuinen 'only gay in the town' -meininki.

  #vihastuttaa Petrin vuosien seurustelusuhteet miehiin joista ei muilla ole havaintoja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä nyt only gay in the town ole, mutta the most fabulous of them all kylläkin ;)

   Mulle 1-2 vuoden suhteet on pitkäkestoisia. Mun suhteet kun normaalisti loppuu alkuhuuman jälkeen. Ensimmäinen pitkä suhde mulla alkoi 13 vuotiaana ja se kesti vajaa 2vuotta. Oon kato alottanu jo aikaisin nää jutut. Neitsyyskin meni jo 11vuotiaana :D

   Poista
  2. Koetappas muistella uudelleen. Oma blogisi kertoo että neitsyys meni 14-vuotiaana.

   Poista
  3. Se riippuu minkä laskee neitsyydeksi. Ekaa kertaa yhdynnässä olin ekaa kertaa 14-vuotiaana.

   Poista
 3. Ja sinussa ei ole koskaan mitään vikaa kun kaikki suhteet hajoavat, syy on aina yksinomaa toisessa osapuolessa?

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?