Seksiä rannalla ja Mikael Gabriel?

Ensi viikonlopusta on tulossa ihan mielettömän huikea. Ei melkein malta edes odottaa. Mikael Gabriel saapuu Himmee Tour:in kanssa Lappeenrantaan perjantaina ja jatkot ovat Unionissa. Myös itse Mikael Gabriel on jatkoilla menossa mukana. Onhan se nyt aika söpö vai mitä?

Lauantaina onkin sitten legendaarinen aina yhtä jättimenestys Sex On The Beach by Club Haippi. Haipin pojat saavat aina tunnelman kattoon ja meno on hurjaa heti ovien avaamisesta aina sinne pilkkuun asti.

Listat ovat myös käytössä näihin huikeisiin bileisiin. Listaedut molempina päivinä ovat jonon ohitus (22-24) + juomalippu. Listalle pääsee laittamalla minulle viestiä facebookissa. Listoilla on tilaa rajallisesti ja nopeat syövät hitaat.

Lisäksi Union facebookissa/tapahtumasivuilla on monta skabaa käynnissä, joista voit voittaa monen sadan euron arvoisen V.I.P bilepaketin tapahtumiin. Käy osallistumassa/tapahtumasivut löydät täältä.Kommentit

  1. Kun kirjoitetaan VIP pisteiden kanssa niin myös se viimeinen kirjain eli P tarvitsee pisteen peräänsä eli V.I.P. olisi oikein.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?