RINGS ◯

Isällä oli syntymäpäivä ja vein sen kunniaksi vanhemmat katsomaan uusimman Rings:in Finnkino Strandiin. Elokuvakokemus itselle oli outo herkkujen puolelta. Syön herkkuja vain viikonloppuisin ja leffaherkuiksi minulla oli kuivattuja hedelmiä sekä pähkinöitä. Janojuomaksi tietenkin se isoin mukikoko ja se täyteen aina niin ihanaa Coca Cola Zeroa.

Rings oli mielestäni todella mielenkiintoinen ja odotettu jatko-osa. Monesti jatko-osat ovat huonoja, mutta tämä on yksi niistä harvoista poikkeuksista. Näyttelijävalinnatkin on mielestäni menneet nappiin jokaisen roolin kohdalla ja kaikki näyttelijät tekivät huikean roolisuorituksen.

Elokuva alkaa hiukan pitkäveteisesti, mistä elokuva menettää yhden tähden. Oikein odotti milloin alkaa kunnon action. Sitten kun sitä rupesi tulemaan sitä myös tuli ja kunnolla. Parasta elokuvassa oli ehdottomasti juonenkäänne, jota kukaan ei osaa odottaa. Loppua kohti kun mennään tulee kunnon wtf elämys kun palaset loksahtaa päässä paikoilleen ja tajuaa mistä tässä oikeasti on kyse. Elokuvaa katsellessa täytyy käyttää päätään, eikä Rings ei ole mikään teinihömppä kauhuelokuva ja se uppoaa myös vanhempaankin ikäluokkaan. Elokuvaa voisi mielestäni jopa kuvailla psykologiseksi paranormaaliksi kauhuksi. Ehdottomasti katsomisen arvoinen ja jos et ole tätä jo katsonut, niin meneppäs jo varaamaan liput samantien.

Elokuvan arvosana ★★★★

Ps. Tekisi niin kauheasti mieli kirjoittaa tästä elokuvasta vaikka ja mitä, mutta en halua spoilata elokuvanautintoanne.
Kommentit

 1. Ite en ole kyllä ikinä tajunnut miks leffassa pitää syödä ja juoda. Ärsyttää se ihmisten rouskutus ja hörppiminen jos on esim vähän hiljaisempi leffa. Edes kotona en elokuvia katsellessa mässytä. Tykkään keskittyä katselemiseen ja syömiseen erikseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se täydentää elokuvaelämyksen täydellisesti <3

   Poista
 2. Rings, odotettu jatko-osa ja odottamaton twisti.

  Et taida kovin montaa elokuvaa katsoa vuodessa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon Netflix riippuvainen. Katon joka päivä jonkun elokuvan.

   SPOILER ALERT!!!!!!!!!!!!!!!!


   Ja ei kyllä ollut mitään hajua leffan kertovan enemmänkin Samaran äidistä kuin Samarasta ennen kuin ne meni sinne pikkukylään. Itsehän osasit varmasti tätä odottaa jo mainosten aikana eikö niin? :)

   Poista
  2. Arvostele seuraavaksi vaikka..

   Toni Erdmann
   La La Land
   Arrival
   Lion
   Moonlight

   Poista
  3. Trailerit katsoin ja kaikki noista vaikutti todella tylsiltä. En kyllä maksaisi noiden näkemisestä. Todella harvat draamat ja musikaalit on mun mieleen.

   Poista
  4. Totta. Noissa elokuvissa saattaisi joutua ajattelemaan. Anteeksi, minun mokani.

   Poista
  5. Paskasta elokuvasta ei tee hyvää se, että siinä joutuu ajattelemaan.

   Poista
  6. Mistä tiedät nuo elokuvat paskoiksi jos et ole katsonut?

   Poista
  7. Katoin trailerit ja enempää en halua nähdä.

   Poista
  8. Aika ristiriitaista. Tässä samassa Rings-postauksessa mainitset miten sitä katsoessa joutuu käyttämään päätään... ja nyt trailerin perusteella tuomitset elokuvia paskoiksi.. ilmeisesti koska ovat "tylsiä".

   Tylsiä, eli ei jump scareja, pienintä yhteistä nimittäjää haettu, TAAS yksi jatkis jota ei odotettu (ei, ei vaikka kuinka jankutat), ja kaikki on kivaa höttöä joka on pureskeltu valmiiksi.

   Poista
  9. Tuomitsen elokuvat aina trailerin perusteella.lä nyt hernettä nenään vedä jos jotkut sun mielestä hyvät elokuvat ei mua kiinnosta. Sen takia on erilaisia elokuvia, että jokaiselle löytyy jotain. Itse katson mieluiten kaikista mieluiten kauhuleffoja.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?