Niin kova meno, että hammaskin irtosi!

Pitkästä aikaa sai vähän isomman kaveriporukan kerättyä kasaan viettämään aikaa viime viikonloppuna. Viime kerta taisi olla joskus viime vuoden puolella. Kaikilla ollut jotain menoja ja aikataulut ei ole sattunut ollenkaan yhteen. Nyt onneksi vääryys saatiin korjattua ja vietettyä kiva ilta etkoineen. Aloittelimme iltaa minun luonani kuulumisia vaihdellen ja juomapeliä pelaillen. Lisäksi opin uuden ihan perus korttipelin Läpsyn ja tulin jopa toiseksi. Ne kuvakortit hämäsi sen verran aloittelijaa etten tajunnut koskaan läpätä kun tuli kaksi samanlaista kuvakorttia. Sen vuoksi tulin loppujen lopuksi toiseksi tuossa pelissä, mutta ihan hyvin ensikertalaiselta.

Etkoilta siirryimme loppu yöksi Unionin Play Hard- rannekelubi bileisiin juhlimaan. Rannekkeilla edulliset juomat, karaokea, tanssia ja vähän pientä sutinaa. Innostuttiin jossain vaiheessa ihan pöydilläkin tanssimaan. Monissa paikoissa sellainen meno on kiellettyä, mutta Unionissa saa bilettää täysillä ihan luvan kanssa. Mun drinkkisuosikeihin tuli muuten uusi tuttavuus vesimelonimargarita. Ihan mielettömän hyvän makuista. Kannattaa ihmeessä kokeilla. Pilkun jälkeenkin olisi tehnyt mieli jatkaa iltaa, mutta seuraavan päivän hammaslääkäriajan takia jäi omalta osaltani jatkot viettämättä.

Mulla oli nimittäin tuolla reunimmaisessa alahampaassa paha paikallinen tulehdus, jonka vuoksi koko hammas piti poistaa. Sen hampaan alta on myös kasvamassa toinen hammas ja saikin nyt kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Ei tarvitse siis käydä viisaudenhammasta poistattamassa kun se on kasvamassa siististi tuohon tulehtuneen hampaan tilalle. Oli kyllä elämys käydä krapulassa hammaslääkärissä tai noh varmaan oli vielä humalan puolella, sillä se jäätävä hedari iski vasta hammaslääkärin jälkeen. Sitten mulla tuli myös kauhea nälkä ja toinen puoli suusta oli vielä puuduksissa. Ajattelin silti pystyväni ihan hyvin syömään toisella puolella. Syödessä sitten puoli naamaa olikin veressä. Söin samalla huulestani kunnon palasen pois. Nyt on täyteaineet ihan omasta takaa alahuulessa. Kannattaa siis uskoa kun hammaslääkäri kieltää sen syömisen niin kauan kuin suu on puutunut.

Lauantaina loppupäivän sekä sunnuntain tein mitä olin odottanut jo monta viikkoa. En siis tehnyt yhtään mitään. Suurin aktiviteetti oli kävellä 100m koirapuistoon ja laskea koirat irti. Se mun herkuton elämä meni muuten ihan vituiksi jo näin ekan viikon aikana. Tuli ostettua karkkipussi ja pari leivosta. Tämähän ei ollut lainkaan minun vikani, vaan syyllinen on Netflix. Ei sitä voi katsoa ilman herkkuja!Kommentit

 1. Viisaudenhampaat reikiytyy muita herkemmin, joten veikkaan että niiden poisto on vielä edessä. Paska säkä munamankeli ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla toisella puolella on ihan sama juttu kuin nyt tehtiin ja jo 4vuotta on hyvin viisaudenhammas korvannut kulmahampaan. Harjausta ja purkkaa vaan :D

   Poista
 2. Täh? Kulmahampaat on ne niinku vampyyrinhampaat, jotka näkyy. Miten oot voinu saada viisaudenhampaan kulmahampaan kohalle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minähän nimeän ampaani miten haluan :'D

   Vampyyrihampaat on ylhäällä keskihampaitten jälkeen. Kulmahampaat on niitä joilla syyään ja alhaalla olevat keskimmäiset hampaat on random hengailijoita.

   Poista
 3. Onko siulla etuhampaita ollenkaan? Et ainakaan maininnu.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?