Eurovision 2017 - Väliaikatuomio #1

Nyt on 13 biisiä kyseiseen kisaan julkistettu ja ajattelin tänä vuonna aina noin kymmenen biisin välein tehdä arvostelun, ettei sitten tule liian pitkä postaus kun arvostelen nuo kaikki 43 maata yhdessä postauksessa. Jokaisen arvostelupostauksen loppuun laitan aina sen hetkisen top 5 listani.

Albania
Albaniaa edustaa tänä vuonna Lindita Halimi Botë kappaleella. Itse en saa kappaleesta mitään irti ja se jättää kylmäksi. Linditalla on hyvä ääni ja hän on myös mielestäni kaunis.


Georgia
Georgiaa edustaa Tako Gatsestilaze. Minusta tässä kalastellaan ääniä samalla tavalla kuin viime vuoden voittaja Ukraina teki, eli lauletaan sodasta, tuskasta ja kärsimyksestä. Live-esiintymisessä poliittisia kannanottoja pyörii taustalla videolla, josta rutkasti miinusta. Jos sanomaa ei oteta huomioon, niin balladiksi ihan ok.


Suomi
Suomelta edustamaan meni Norma John Blackbird kappaleella. Tämän olen nyt pari kertaa kuunnellut uudelleen viimeisimmän arvostelun jälkeen, eikä tämä kuuntelemalla parane. Tylsä ja tasapaksu unohduksiin jäävä balladi.


Puola
Puolaa edustaa Kasia Mos Flashlight kappaleella. Tänä vuonna saadaan varmaankin taas lähes pelkkiä balladeja? Voimaballadiksi iha ok kappale. Kasian ääni on mun makuun liian käheä. Itse pidän pehmeästä äänestä enemmän. Uskoisin tämän kappaleen selviytyvän fiinaaliin saakka.


Malta
Maltan edustaja on Claudia Faniello Breathlessly kappaleella, joka on myös balladi. Tämäkään kappale ei oikein minua sytytä. Ei ole hyvä, muttei myöskään huono. Kertosäkeistö on ihan ok ja ääni on kaunis.


Unkari
Unkaria edustaa Joci Pápai kappaleella Origo. Tämä on oikeisti biisi, josta en osaa sanoa tykkäänkö tästä vai en. Tavallaan pidän tästä ja toisaalta en. Biisissä on hyvä meininki, tykkään esityskielestä ja esitys on hyvä. Rap osuus on kauhea ja miehen ääni on mun makuun hiukan liian karkea. Katsokaa/kuunnelkaa ja kertokaa mitä te pidätte.


Sveitsi
Sveitsia edustaa Timebelle kappaleella Apollo. Tässä on biisi, joka tulee olemaan finaalissa top 10 kärjessä. Upea ja vahva ääni, mielenkiintoinen biisi alusta loppuun, upea ja kaunis esiintyjä ja lavaesitys kappaleeseen sopiva. 


Valko-Venäjä
Valko-Venäjä on ihana virkistys tässä balladivoittoisessa biisivalikoimassa. Edustaja on NAVI kappaleella Historyja Maiho Zytsija. Tosin sen sijoitus on hiukan laskenut itseltäni alaspäin. Biisi huokuu kulttuuria mikä on tosi mahtavaa. Lavaesitys heillä ei ole vielä kunnossa ja elleivät he sitä kehitä pelkään pahoin tämän tippuvan semi-finaali vaiheessa pois.


Espanja
Espanja teki kyllä yhden pahimmista virheistä mitä olen viisuhistoriani aikana nähnyt. Heillähän finaali päättyi tasapeliin. Kansan mielestä Mirelan olisi pitänyt edustaa Contigo biisillään ja tuomareiden mielestä Madel Navarron Do It For Your Lover:illa. Noh tasapelin tultua tuomarit saivat päättää voittajan. Kolme ihmistä siis jyräsi kansan äänet ja laittoivat Madel Navarron edustamaan Espanjaa. Tuo biisi on mielestäni ihan roskiskamaa ja Espanja 99% varmuudella sijoittuu viimeiseksi 0pisteellä. 1% jää siitä, että Portugali on mukana kisassa ja naapurimaata on kiva äänestää.
Iso-Britannia
Iso-Britanniaa edustaa Lucie Jones Never Give Up On You balladilla. Tässä on hyvä esimerkki miten tehdään hyvä balladi. Kaunis ääni, kaunis esiintyjä ja kappale on mielenkiintoinen alusta loppuun saakka.


Italia
Italiaa edustaa Francesco Gabbani Occidentali's Karma kappaleella. Mä en tiedä oikeasti mitä ihmiset näkee tässä kappaleessa. Tämä on ihan älyttömän rasittava rällätys. Toi gorilla, kerttiksen tanssi ja argh!!


Ranska
Ranskan Alma kappaleella Requim on toinen rahoittajamaa, joista pidän. Tämä jää päähän soimaan ja on niin ihanan energinen. Tekee mieli laulaa mukana vakkei osaa sanaakaan Ranskaa. Odotan innolla näkeväni millaisen lavashown Ranskan tiimi saa aikaiseksi.


Saksa
Saksaa edustaa Levina, jonka biisi on Perfect Life. Saksan biisi on sellainen, joka sijoituu myös sinne mitäänsanomattomien joukkoon. Tässä ei ole mitään ihmeellistä ja biisi unohtuu heti kappaleen päätyttyä.Top 5
1. Sveitsi: Timebelle - Apollo
2. Ranska: Alma - Requim
3. Iso-Britannia: Lucie Jones - Never Give Up On You
4. Valko-Venäjä: NAVI - Historyja Maiho Zytsija
5. Unkari: Joci Pápai - Origo

Kommentit

 1. Mitä mieltä olet siitä, että katukoiria joukkomurhataan Euroviisujen järjestämisen takia? Eikö olisi jo aika pistää kyseinen formaatti pannaan? Itse olen aiemmin seurannut viisuja, mutta nyt saavat kyllä jäädä katsomatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En hyväksy ja tuota vastaan voi oaitta allekirjoituksen adressiin, jonka itse olen jo allekirjoittanut.

   Poista
  2. www.stopfake.org/en/fake-kyiv-to-cull-stray-dogs-for-eurovision-song-contest/

   Poista
  3. Mitähän mie oon oikee allekirjotellu. Joku päivä joku on ovella vaatimassa miu sisäelimii todennäkösesti :,D

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?