Viikon päästä lämpimään!

Vielä viikko pitää kärvistellä tätä pakkasta ja kylmää. Sitten onkin suuntana Helsinki-Vantaan Lentokenttä, josta lähtee lento lämpimään. Playa Del Inglesiin. Mitään hirveitä suunnitteluja matkaa kohtaa ei ole. Valmiiksi suunniteltu ja aikataulutetut matkat ovat nimittäin hirveän tylsiä. Mennään ihan fiiliksen mukaan. Ainoat suunnitelmat ovat bailaus siellä homoalueella drag queenien ja go-go poikien kanssa sekä käydään vierailemassa myös muissa kaupungeissa. Ainankin Puerto Ricosa rantapäivä ja pitää sitä vanhoilla kotiseuduilla Las Palmasissakin pyörähtää. Aurinkoa, lämpöä ja rusketusta odotellessa siis.


Kommentit

 1. Koskas sä Las Palmasisssa oot asunut? Ite asuin siellä pari vuotta. Go-go poika en kyllä ollut että eri duuneissa kai oltiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 2012 asuin siellä. Ekana siin vihrees korkees lasises talossa asuin kommuunissa ja siitä muutin rantakadulle omaan yksiöön :)

   Poista
  2. Ja en mäkää kyl go-go poika ollu :,D

   Poista
 2. Noin nuorena ei kannata jumittua aina vaan samoihin lomakohteisiin. Kannattaa kierrellä ja katsella ja ainakin välttää kaikki pahimmat turistirysät. Homoturistirysistä puhumattakaan.
  Parhaat apajat ovat edelleen syvissä vesissä eikä pintapaikoissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tän matkan tarkoituksena on 100% varma aurinko ja viikon ajan rannalla makaaminen, shoppailu sekä hyvä ruoka ja bilettäminen. Tältä lomalta en kulttuuria ym... ole hakemassa.

   Homoturistirysissä en ole ennen käynyt, joten nyt on pakko >:D <3

   Poista
  2. Kuitenkin matkasi tarkoitus on perehtyä saarten mielenkiintoiseen geologiaan, tutkia merivirtoja ja opiskella alkuperäisväestön uhanalaista vihellyskieltä.

   Poista
  3. No et ois nyt kaikille paljastanu >:(

   Poista
 3. Meettekö Minnan kanssa kahteellee?

  VastaaPoista
 4. Lennätkö turisti- vai oikein bisnesluokassa? :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iha turistiluokassa. Sille muutamalle huntille mikä menis bisnesluokkaa on kohteessa paljon parempaa käyttöä.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?