Vielä vähän reissusta...

Mulla on tämmöinen muisti palailee pätkittäin situation. Kuume alkaa laskemaan niin aivotkin alkaa normisti toimimaan. Mutta jooh.. Siellä reissussa vahvin tunne oli ''Miksi vitussa koskaan muutin täältä takaisin Suomeen?''. Nyt onkin tämmöinen parin vuoden suunnitelma käynnissä. Eli ekana täytyy kerätä pesämuna, sitten tarvittavat rahat koirien lääkärireissuun, uusiin passeihin ym... Sen jälkeen myyn kaiken irtaimiston ja häippäsen täältä. Mulla oli siellä jotenkin paljon onnellisempi ja vaputuneempi olo kuin Suomessa. Ihmiset on hyväntuulisia, hymyilee, kohteliaita ja avuliaita. Myös uusiin ihmisiin tutustuminen on paljon helpompaa kuin Suomessa. Alhainen hintataso on myös pelkkää plussaa. Töitäkin on hyvin tarjolla. Minulle itseasiassa jo tarjottiinkin töitä matkan aikana Yumbo Centerissä yhdestä homobaarista. Mutta kuten tiedätte mun mieli on todella ailahtelevainen ja suunnitelmat saattaa muuttua vaikka kuinka monesti vielä. Mä kun en välillä itsekkään tiedä mitä pääni sisällä tapahtuu. Eli tämän suunnitelman vuoksi nyt se miehistöstä aliupseeriksi jää kokonaan pois. Ihan uudet tavoitteet tuli elämälle!


Kommentit

 1. Vuodenkin kun olet Espanjassa ollut niin alkaa ottaa päähän ihmisten pinnallisuus ja teatraalisuus, kauhea touhuaminen ilman mitään tuloksia, aikataulujen ja sopimusten pitämättömyys, hajoilevat rakennukset, jatkuva huijaaminen ja järjetön byrokratia, kännissä sekoilevat turistit kesän tukahduttavista helteistä puhumattakaan. Kokemuksesta puhun -- mutta lähde ihmeessä kyllä toi kaikki kannattaa kokea, kaikissa maissa on hyvät ja huonot puolensa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja aina voi tulla takaisin jos se ei sitten tunnukkaan siltä omalta jutulta. Silloin kun ensimmäisen kerran asuin Espanjassa paha koulukiusaaminen edelleen varjosti elämääni enkä uskoltanut tutustua ihmisiin, niin tunsin olon yksinäiseksi. Nykyään olen ihan eri ihminen ja sopisin mielestäni tuohon joukkoon =)

   Poista
 2. Ennen lähtöä kannattaa sitten opetella puhumaan sujuvaa espanjaa! Espanjalaiset on vähän sellaista sakkia, että vaikuttavat hurjan avoimilta ja ystävällisiltä, mutta ilman yhteistä kieltä he eivät kauaa jaksa kaveerata ja jokainen tietää heidän yleisen tasonsa englannissa ;) Hyvä suunnitelma kuitenkin, Espanja on ihana maa ja se kulttuuri on mielenkiintoinen.

  VastaaPoista
 3. Palkat Espanjassa ovat ihan surkeat. Kyllä eläminen maksaa sielläkin. Ja tuo ihmisten iloisuus ja ystävällisyys johtuu tasan siitä, että turistipaikoissa ei ole varaa näyttää nyrpeää naamaa, olethan turisti joka tuo heille paljon rahaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ennemmin tekohymy ja kulissit päälle kuin melankolinen Suomi meininki ;D

   Poista
  2. Ihan itsestään se on kiinni minkälaisen elämänasenteen ottaa. Suomessa on kaikki edellytykset hyvään, onnelliseen elämään.

   Poista
  3. Onhan täällä edellytykset hyvään elämään toukokuusta syyskuuhun. Sitten alkaakin itsemurhakausi :D

   Poista
 4. Ehkä Minna lähtee myös tälle pitemmälle keikalle mukaan pelastamaan kännäilyiltä kun tavarat katoavat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minnahan on hyvin avulias.Kaataa mulle aina lisää rommia jos en itse enää kykene. Näin tekee vain tosiystävät <3

   Poista
  2. Ja pelastaa kännäilijän kun ei enää edes känny pysy mukana.

   Tietty tarina mahdolliselle vakuutusyhtiölle lienee eri.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?