Uusivuosi crazybailaten?

Hurja meno alkuillasta aina aamuun asti. Vodkaa, tequilaa, skumppaa, siideriä... Clubilla tanssimista ja shottien kiskomista. Sellaista ei minun uudestavuodesta tänä vuonna löytynyt. Sen sijaan tein italialais teemaisen illallismenun. Alkuruuaksi tein antipastilajitelman. Siitä löytyi gorgonzolaa, prosciuttoa, aurinkokuivattuja tomaatteja, mozzarellaa, viinirypäleitä, muutamaa erilaista melonia, pestoa sekä ciabattaa. Pääruuaksi valmistin ihanaa metsäsienirisottoa lainaten Rosson reseptiä, joka vieläkin on muistissa. Jälkiruoaksi meillä oli tuollaiset italialaistyyppiset sitruunaiset maljat. Niihin tuli liköörillä kostutettua kakkupohjaa, sitruunavaahtoa sekä kermavaahdosta ja mascarponesta tehty vaahto pinnalle. Ruokajuomana meillä oli Henkell:in puolikuivaa kuohuviiniä, jota sain kolme piccolopulloa joululahjaksi. Näin siis minä juhlistin tätä alkavaa vuotta ja hyvästelin menneen vuoden. Millä tavalla sinä juhlistit vuodenvaihetta? Mielenkiintoista olisi tietään miten monilla erilaisilla tavoilla vuosi otetaan vastaan vai onko tämä juhlapyhä sinulle vain päivä muiden joukossa.




Kommentit

  1. Sinihomejuustot olisi hyviä jos ne ei olis niin sairaan suolaisia yleensä. Viimeksi ostin gorgonzolaa jonka piti olla "dolce" ja aika mietoa se olikin, ei maistunut kuin suolalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielestäni ei ole liian suolaisia, mutta juuston on oltava pehmeän makuista.

      Välillä kun on ostanut jotain juustoa mitä ei ole ennen maistanut on jäänyt monesti syömättä.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?