UMK 2017

Suomi nyt ihan oikeasti. Mitä tämä on? Tarjoillaan huikeaa biisia, joka jää päähän soimaan. Upea show ja ihana laulaja Emma. No mutta mitä tekee Suomi? Hah mehän ei haluta voittaa tätä skabaa. Laitetaan ennemmin tuo tuutulaulu, niin onpahan keväällä viisuissa röökitauko. Voittajabiisi on mitänsanomaton, todella tylsä, persoonaton ja unohtuu heti biisin loputtua. Esimerkiksi itselläni ei tällä hetkellä ole hajuakaan miten tuo biisi edes meni, eikä tosin kiinnosta mennä uudelleen kuuntelemaankaan. Suomi on hyvällä tuurilla finaalin viimeisillä sijoilla.

Kommentit

 1. Oma suosikkini oli etukäteen tietysti Emma, mutta eilinen finaaliesitys oli järkyttävän surkea. Emma haahuili lavalla ja lauloi ihan epävireisesti. Kappale oli kerrankin sellainen josta olisi saanut upean lavashown, mutta taas sai pettyä pahemman kerran.
  Kansainväliset raadit ja suomalaiset äänestäjätkin tekivät saman johtopäätöksen.
  Norma John ei pärjää, mutta eipähän tarvitse hävetä silmiään päästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emmalla oli livessä teknisiä ongelmia mm mikin kanssa. Se oli säädetty ennen esitystä liian lyhyeksi ja mitä kaikkea siinä nyt olikaan. You Tubesta kun katsoo tuon rehearsalin, niin ihan eri meno. Mutta asiaa on turha voivotella. Ehkä sitten ensi vuonna tavoitellaan voittoa.

   https://www.youtube.com/watch?v=1Q57UlwIOGk

   Poista
 2. Ei Suomi haluukaan voittaa Euroviisuja, kisojen järjestäminen tulis Ylelle ihan järjettömän kalliiks ja vaaralliseksikin. Ainoo jolla olis saatu näkyvyyttä ja hyvä sijoitus olis ollut se Persé, homotyyliset sekoilut on euroviisuissa se juttu, turha sinne on mitään Emma tyttösiä lähettää vaikka kappala hyvä oliskin.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?