Laiva on lastattu synttäriporukalla ♥

Hiiohoi viikonlopusta seilaittu hengissä uuteen viikkoon. Viime viikonloppuna juhlittiin blogissanikin jo tutuksi tulleen Minnan synttäreitä. Järjestettiin yllätyssynttärit ja hihhii me onnistuttiin huijaamaan Minnaa 100-0. Sillä ei ollut mitään hajua miten päivä menee. Se pääsi aluksi syömään sekä päähierontaan. Joka paikkaan kuljetettiin side silmillä. Päähieronnassa ensimmäinen kysymys Minnalle oli kun side otettiin päästä ''Saako sua tukistaa?''. Olisin kyllä halunnu nähdä sen ilmeen.

Seuraava yllätys oli alkuillaksi järjestetyt yllätysbileet. Kaikki oltiin huijattu ettei kukaan pääse paikalle. Itse esimerkiksi ''Joudunki menee Unioniin illaksi, niin en mie pääsekkää tulemaan.''. Siteen kun sai silmiltä pois, niin rupesi itkemään kun kaikki läheiset ystävät olikin paikalla. Tarjolla oli jos jonkinlaista juomaa, pientä suolaista, pari kakkua ja muffinseja. Ennen seuraavaa yllätystä seuraan liittyi lisää ihmisiä, koska mitä isompi porukka sen paremmat bileet.

Seuraava yllätys siis oli mikä muukaan kuin Work&Leisure Union. Paras paikka Lappeenrannassa viettää clubi-iltaa. Siellä meille oli varattuna yksityiskäyttöön karaokepuoli puoleen yöhön saakka. En muuten ole koskaan nähnyt, että karaokea lauletaan yhteen putkeen monta tuntia heti baarin ensi minuuteista lähtien. Mikä sen parempaa kuin hyvässä porukassa revitellä kunnolla. Itse lauloin Frozenin Let It Go:n, PMMP:tä, Kaija Koota ja sitten vielä kaksi kappaletta, joista en aiemmin ollut kuullutkaan. Let It Go oli kyllä sellainen biis mikä sai kaikki yhtymään yhteislauluun kertosäkeistöjen aikaan. Ja ettei vaan yllätykset vielä tähän olisi loppuneet, niin karaokepuolen yksityistilaisuuden jälkeen meillä oli vielä loppuyöksi private pöytä tanssilattian vierestä. 30 vuotta kun täyttää, niin kyllähän sitä pitää isosti juhlistaa.

Ainiin tietenkin meillä oli laivaston jäsenetkin. Laivasta löytyi seuraavat jäsenet:
Captain Black Island
Kapteenin henkilökohtainen seksiorja
Merirosvo Tuska
Mustalaisleiristä merirosvoksi karannut ennustaja
Laiva Lutka (Joku yllätys et se olin minä?)
Känninen laivarotta
Laivaorja
Perämies
+ muu tarpeellinen miehistö

Ps. Iskurepliikki ''Oletko koskaan harrastanut seksiä merirosvon kanssa?'' ei toimi. Se aiheuttaa vain hyvin hämmästyneitä ilmeitä, mutta on helkutin hyvä repliikki aloittaa keskustelu.
video

Kommentit

 1. Noi sun kaveris tissit on kyllä ihan jäätävät :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näkisitpä kuvii ku se oli raskaana!

   Yleensä kysytää et kui isot silikonit otit, vaikka on iha 100% luomut :,D

   Poista
 2. Vieläks tolla sun kaverilla on se hevonen? ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eiii :( mikä sille tuli? :(

   Poista
  2. Sokeutu ja pelkäsi kaikkea. Agressiivista käytöstä rupesi tulemaan ym... :/

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?