Klassinen katuhuora!

Alkaa jo pikkuhiljaa innostumaan. Kävin nimittäin juuri ostamassa matkalaukun ja pakkasin kaiken tarvittavan matkaa varten valmiiksi. Moni aina luulee mun pakkaavan tyyliin koko vaatehuoneen sisällön mukaan, mutta olen oikeasti todella kevyesti pakkaaja. Nytkin laukkuun meni vain kahdet kengät, neljä toppia, kolmet minishortsit, meikit, suoristusrauta, hiuslakka ja Victoria's Secretin Coconut Passion tuotesarja. Mun vaatepakkailuista voikin jo päätellä mun loman vaatetyylin. Se on se klassinen katuhuora minishortseissa ja avoinaisissa topeissa sangrialasi kädessä hortoilemassa pitkin katuja.

No sitten mulla on myös se toinen puoli. Takaisin päin tullessa mulla on vaatteita, kosmetiikkaa, laukkuja ja vaikka mitä roinaa niin paljon, että usein joudun istumaan laukun päälle ja väkisin repimään laukun kiinni. Eli reissuissa musta tulee himoshoppailija. Ostan kaiken mikä näyttää vähänkin kivalta ihan vain huvin vuoksi ja koska mä voin. Jotka aiemmin on Inglesissä päin käyny, niin onko siellä missään saman tyyppisiä markkinoita missään niin kuin Fuengirolassa Fèria alueella?


Kommentit

 1. Onneksi kaikki eivät osta kaikkea mitä haluavat, jotkut ovat fiksuja. Ja jotkut ovat köyhiä eivätkä voi. Tulisit välillä ulos sieltä bailuhinttikuplastasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei lomamatkoilla säästellä. Ja bailuhinttikuplassa on kiva elää. Kannattaa kokeilla ;)

   Poista
 2. Onnea. Itselläni matkalle lähtö reilun viikon päästä 2 viikoksi ja valittuna 11 toppia 7 hametta ym. Vähän täytyy varmaan karsia vähemmäksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kohteessa on kuitenkin kiva ostaa uusia vaatteita, jonka vuoksi minusta ei kannata kauheasti raahata Suomesta vaatteita mukaan :)

   Poista
 3. Puhut aina miten ostat sitä ja tätä,silti kuljet halpis retkuissa. Itse ajattelen,että on parempi ostaa laatua ja harvemmin. Mutta kivaa reissua teille ja muista ottaa myös lämmitä mukaan,koska illat/yö on kylmiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munn ei ole järkeä ostaa kalliita tuotteita. Kyllästyn vaatteisiin tosi nopeasti. Myyn ne sitten kirpparilla eteenpäin ja ostan uusia tilalle. Joskus saatan käyttää jotain vaatetta vain kerran ja sitten myynkin sen jo pois. Hinta ei myöskään kerro laatua. Halvallakin saa hyvää :)

   Otin mä varmuuden vuoksi yhden neuletakin mmukaan iltoja varten.

   Poista
  2. Kyllä lomalla tarttee muuta lämmikettä illoiksi löytyä kuin joku neuletakki! Viinashotit toimii sisäisenä villapaitana ja kuuma ja karvainen mies lämmittää mukavasti.

   Poista
 4. Aiotko postailla matkalta kuvia ja juttuja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matkan aikana keskityn vain lomailuun. Matka postauksen teen kun palaan Suomeen.

   Poista
 5. Kannattas vilkasta tota säätiedotusta ja miettiä sitten mitä otat mukaan. Siellä on nimittäin kylmä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No itse ainankin tarkenen erinoimaisesti topissa ja minishortseissa. Aamupäivällä otettiin jo aurinkoakin ;)

   Poista
 6. Ei liity tähän postaukseen mutta missä kävit ottamassa huulitäytteet ja paljon maksoi? Itsekkin haluaisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauneusklinikka LaWell. Itse otin Jalorin Style hyaluronihappoa. Se on paksua ja pitkäkestoista. 200e/ml

   Tällä hetkellä itsellä on sitä noin 3ml ja mulla ei siis ennen täytteitä ollut lähes ollenkaan koko ylähuulta.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?