Voi hitto mikä nisti!

Rupesin röökillä ollessani miettimään tupakanpolttoani. Aikani mietiskeltyä tulin seuraavanlaiseen lopputulokseen. Olen huippuluokan nikotiininisti. Mun tupakan poltto alkoi jo joskus 7-luokalla ja siitä asti olen polttanut. Mutta olen sentään merkkitietoinen nisti. En suostu polttamaan kuin laadukkaita merkkejä L&M, Malboro ja Camel. Joskus kännissä omien röökien loputtua on tullut poltettua joitain muitakin merkkejä kun on pitänyt pummia kavereilta sekä Gran Canarialla kun en löytänyt kuin joitain ihme merkkejä mentholina.

Tuossa  ei vielä todellakaan ollut kaikki. Armeija sai minut toisenkin nikotiinituotteen äärelle. Tuo ihana tuote on tietenkin nuuska, joka on armeijassa kultaakin arvokkaampaa. Nuuskaa tulee käytettyä tilanteissa, joissa ei pääse halutessaan tupakalle tai kun on vain liian laiska noustakseen ulos tupakalle. Nuuskan mahdollisesti loppuessa minulla on vielä nuuskallekkin korvaaja. Tuo tuote on Nicorette Fruitmint. Jos jotain tehdään, niin se tehdään sitten kunnolla kanssa. Kuten esimerkiksi addiktoituminen.

Kerran kyllä meinasin lopettaa tupakanpolton. Yksi päivä meni ihan leikiten. Toisena päivänä olin helkutin vihainen. Kolmantena päivänä rupesivatkin sitten astiat jo lentämään seinään. Sitten otin kaapista tupakan ja päätin sen lopetuspaskan saavan riittää. Eikä lopettaminen ole käynyt mielessäkään sen jälkeen.


----------------------------------------------------------------------------
Lopuksi vielä muistutuksena huomiset Unionin Pikkujoulut.
 • Mitä?  Asiakkaiden pikkujoulut Lappeenrannan Unionissa.
 • Kenelle?  Kaikille 18-vuotta täyttäneille.
 • Koska?  Huomenna 16.12.2016 klo 22:00-04:00
 • Esiintyjä? Seksikäs tanssiryhmä Lamourettes. Ohjelmistossa mm: tanssishow ja tankotanssia.
 • Muuta? Play Hard- ranneke on menossa mukana. Sen saat tullessasi paikalle 22:00-24:00 välillä. Ranneke sisältää ilmaisen narikan sekä huippuedut koko illan ajaksi. Alkuillasta 22-23 on tarjolla niin juotavaa kuin pientä purtavaakin niin paljon, ettei varmasti lopu kesken. Kannattaa siis olla ajoissa paikalla.
----------------------------------------------------------------------------


Kommentit

 1. Oletko kokeillut sähkötupakkaa?
  Kenties se voisi avittaa pois pirun kalliista ja erittäin epäterveellisestä tavasta.

  VastaaPoista
 2. Poseeraatko aina tuolla tavalla sääriäsi esitellen pihalla röökillä ollessasi? Mahtaa naapureilla olla hauskaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot vaa kateelline ku mul on jotai mitä esitellä >:)

   Poista
 3. Olipas iljettävää luettavaa. Itsekin kyllä poltan silloin tällöin ja olen jo muutaman vuodenkin näin tehnyt, mutta en voisi kuvitellakaan jääväni koukkuun tai polttaa päivittäin. Tupakointi kuuluu itselläni vähän erityisempiin tilanteisiin ja on uskomatonta, että joku polttaa päivässä ASKIN – saman verran, mitä itse kuukaudessa, parissa. En sano oman paheeni olevan hyvästä, mutta ei se kuitenkaan niin radikaalia ole kuin osalla. Säännölliselle tupakoinnille suuri EI.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se nyt on jokaisen oma asia polttaako säännöllisesti, silloin tällöin vai ei ollenkaan.

   Poista
 4. Kannattaa tosiaan pohtia tota tupakan polttamista vaikka ihan rahan polttamisena vaikka ilmeisesti ostatkin suurimman osan röökeistäsi verottomana/pimeänä niin silti sillä rahalla mitä olet polttanut taivaan tuuliin olisi vaikka matkustellut aika kivasti. Onko muuten Itä-Suomessakin nuuskaa hyvin saatavilla, luulin sitä enempi hurrien ja jääkiekkoilijoiden jutuksi, asuin vuoden Pohjanmaalla puoliksi ruotsinkielisellä paikkakunnalla ja siellä nuuskasi moni joka ei muuten tupakkaa polta. Ei oikein toimi se myyntikielto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on tuo itäraja, jonka toiselta puolelta löytyy nuuskaa ja tupakkaa edullisesti. Ei mulla mene kuin noin 50e/kk tupakkatuotteisiin jos sitäkään. Pieni hinta mielenterveydestä.

   Täällä päin missä asun suurin osa hommaa tupakat Venäjältä, koska ennemmin maksaa tupakasta 1e/aski kuin 7e/aski.

   Poista
 5. Olet vielä niin nuori, että sä varmaan ajattelet että lopetat ehkä sitten joskus vanhana pieruna kun rupee terveys reistaamaan. Oikeesti sun terveys reistaa jo jollain asteella, sä et vaan huomaa sitä koska se tulee pikkuhiljaa ja siihen tottuu. Nikotiini on niin kova mindfuck, että nisti on ihan oikea sana kuvaamaan siitä aiheutuvaa riippuvuutta, ja siksipä ne lopetukset aina kariutuukin kun se henkinen koukku on niin kova.
  Suosittelen sulle todella lämpimästi kirjaa Allen Carr - Stumppaa tähän, sen voi lainata vaikka kirjastosta. Se oli mulle aivan mainio teos, ja sen seurassa paloi rööki jos toinenkin. Itseasiassa haastan sut lukemaan sen, ei ole kovin pitkä ja mä ainakin itse sain siitä todella suuren tajunnanräjähdyksen.
  Terveisin: Entinen nikotinisti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En usko, että tulen lukemaan. En ole lukenut sitten yläasteen äidinkielentuntien pakkolukemisten.

   Ja en oo kyllä aatellu lopettaa ennen kuolemaa. Mistä sitä jos vaikka heittää hengensä jossain onnettomuudessa. Mitä iloa tyrhasta terveysintoilusta sitten on ollut. Elämä täytyy elää täysillä, koska mikä tahansa päivä voi olla viimeinen.

   Poista
  2. Mut kuitenkin vedät jotain luontaistuotteita terveyden takia ja pidät ihmenaaimioita naamallas ettei iho vanhenis vaikka tupakka just vanhentaa sitä ;D

   Poista
  3. En mie käytä ihoa nuorentavia tuotteita. Ainoastaan puhdistavia ja kosteuttavia.

   Sitten kun vanhuus alkaa näkyä, niin se ratkaisu on botox ja kirurginveitsi, eikä mitkään naamiot.

   Poista
  4. Hei, mikä tekee noista mainitsemistasi tupakkamerkeistä "laadukkaampia"? Hinta, nikotiinin määrä, askin ulkonäkö?

   Poista
  5. Ulkonäkö, maku ja ei tuu semmonen kuiva tunne suuhun kuten halppismerkeistä.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?