Rentouttava Joulu ❤

Joulupyhät on nyt takana päin ja arkinen aherrus alkaa taas. Oma jouluni oli todella harmooninen ja rentouttava, joka kyllä tuli todellakin tarpeeseen tämän erittäin tapahtumarikkaan ja kiireisen vuoden jälkeen.

Aattona nukuin pitkälle puolille päivin. Herättyäni ei tarvinnut pompata heti ylös, vaan sai vielä jäädä vielä hetkeksi lepäilemään. Sen verran tosin nousin ylös, että otin aamupalaksi sänkyyn lämmintä kaakaota, pipareita, konvehteja ja hedelmiä. Joulu kun nyt oli, niin koiratkin tietenkin sai vähän juhlavampaa ruokaa, eli karjalanpaistia keitetyillä perunoilla. Aamupalan jälkeen käveltiin koirien kanssa oikein pitkä lenkki kauniissa isohiutaleisessa lumisateessa. Käytiin metsässä ja rannalla, jotka ovat Tuiskun ja Mentorin suosikkipaikkoja. Lenkin jälkeen jätin koirat nukkumaan ja lähdin vanhempieni luokse valmistamaan meidän jouluateriaa. Reilu kolmen tunnin kokkailun jälkeen muutkin perheenjäsenet saapuivat herkkupöytien äärelle. Joulussa ehdottomasti parasta on juuri kerääntyminen hyvän ruuan äärelle. Syödään pitkään ja hartaasti, jonka jälkeen jaetaan lahjat. Itse olen tänä vuonna taas ollut ilmeisesti todella kiltti lahjamäärästä päätellen. Mun lähipiiri tuntee mut todella hyvin, sillä jokainen lahja oli mieluinen.Paketeista paljastui sisustustavaraa, herkkuja, lukemista, muistio, Newportin pussilakanasetti, uudet kuulokkeet puhelimeen, mummonastat lenkkeilykenkiin, kosmetiikkaa, viinilasit ja skumppaa. Lisäksi sain Sonyn Xperia Perfomancen, joka ei valitettavasti kerennyt tulemaan aatoksi. Varasto oli tyhjä ja arvioitu saapumisaika on toinen päivä ensi kuuta. Millään malttaisi odottaa ja ihan parasta uudessa puhelimessa on, että teidän ei sitten enää tarvitse katsella tälläisiä huonolaatuisia kuvia. Tuo mun nykyisen puhelimen kameran linssi kun meni intissä metsäreissulla naarmuuntumaan huonoksi.

Ruokailun jälkeen ihan vain rentouduttiin ja oleiltiin. Joulukirkkoon tänä vuonna ei menty ihan vain omaa laiskuutta. Sohva veti enemmän puoleensa ja vei lopulta voiton. Ostin viime viikolla Fable III pelin, jonka parissa tuo aattoilta omalta osalta meni monenlaisten herkkujen kera.

Joulupäivä ja tapaninpäivä menivät molemmat melkoisen perinteisellä kaavalla. Vietin paljon aikaa koirien kanssa ulkoillessa niin lenkkeilemällä kuin koirapuistossakin, söin paljon kaikkia mahdollisia herkkuja, pelailin ja makoilin sängyssä Netflixin parissa. Sinne on tullut Ice Fantasy tv-sarja, joka on aivan mahtava. Kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa ainankin traileri YouTubesta tästä. Itse olen jo 12 jasoa tässä joulun aikana katsonut.

Minun jouluni tiivistettynä on siis ollut hyvää ruokaa, herkkuja, läheiset ihmiset koolla, rentoutumista ja koirien kanssa puuhailua. Millaisia jouluja lukijoillani on ollut?

Kommentit

 1. Ihan vain perheen kanssa yhdessäoloa ja hyvää ruokaa. Yhtään lahjaa ei ostettu, en halua yhtään tavaraa jo täpötäyteen kotiini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun mielestä lahjojen vaihto on todella kiva perinne =)

   Poista
  2. Joillekin onnellisuutta tuo muu kuin materiaali, minulle se on läheiseni.

   Poista
  3. Miksi valita vain yksi kun voi ottaa kaiken?

   Poista
 2. Miten olet voinut nukkua puolille päivin ja valmistaa jouluruokaa kolme tuntia kun veljesi mukaan ruoka oli valmista jo neljältä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luuletko minun laittavan joka saakelin kellonajan ylös? Noh jos mä nyt sun mieliksi suunnilleen muistelen lähes minuutin tarkkuudella miten tuo päivä heräämisestä ruokailuun asti meni.

   11:04 heräsin ja hain aamupalaa sekä syötin koirat. Palasin sänkyyn 11:12. Nousin ylös, puin päälle ja lähdin koirien kanssa ulos 11:33. Palasin kotiin 12:38. Vein koirat sisään ja menin autoon 12:40. Ajoimme autolla vanhempien luokse ja olimme perillä noin 12:55. Aloitin heti ruuan valmistuksen. Tässä kohtaa sulla sitten kävikin stalkkausvirhe. Ruokia alettiin nostamaan esille vähän ennen neljää, mutta valmista oli vasta 16:20.

   Toivottavasti sinulle nyt hiukan selkesi tuo jouluaaton kulku ja voit käydä levollisesti nukkumaan.

   XOXO Princess

   Poista
 3. Oi hyvä ihme miten ihmisellä ei voi olla parempaa tekemistä kun stalkata toisen elämää :D päivän (tai yön) parhaat naurut kyllä tästä... Ps. Vastaus oli kultaa

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?