NYX on hirveetä kuraa!

Onko muualla jo joulusiivous aloitettu? Itse aloittelin eilen asunnon kunnollisella perussiivouksella kun illalla olleet menot peruuntuivat. Sunnuntaina sitten aletaan pyyhkimään lattialistoja, siivoamaan kaappeja ja muuta tuommoista mitä ei kovin usein tule oikein tehtyä. Pesukoneet voisi myös pyöräyttää tyhjiltään pesuaineen kera ja uunikin täytyy jynssätä kunnon myrkyillä kiiltäväksi. Itse harrastan suurempien siivousten tekemistä siten, että paloittelen ne useampaan vaiheeseen. Jos kerralla siivoan useamman tunnin lopahtaa kiinnostus jossain vaiheessa ja sen näkee sitten lopputuloksessa. Siivoaminen kun muutenkin on yksi ärsyttävimpiä asioita tässä maailmassa.

Tuosta rasittavasta siivouksesta nyt tietenkin piti jotenkin toipua ja saada voimaa seuraavaan koitokseen. Sen vuoksi lähdin tänään iltapäivästä Jennan kanssa shoppailureissulle. Aloitimme käymällä Emotionissa. Kaikki kun kehuu NYX:in meikkejä, niin tarkoitus oli sitten itsekkin niitä ostaa. Noh ne tuotteet jäi nyt sitten kuitenkin kokonaan hyllyyn. Mun mielestä suurin osa tuotteista oli oikeasti ihan tosi surkeita. Olisin halunnut sellaisen mattahuulikiillon, mutta ne ei levittynyt tasaisesti. Ne olivat suurin pettymys. Jotkut tuotteista oli ihan ok, mutta ei mitään sellaista ''Wou tän mä haluun!'' tuotetta löytynyt. NYX:it jäivät siis hyllyyn ja pysyttelen uskollisessa Maybelline maailmassani. Ehkä mä joku kerta annan tuolle tuotemerkille uuden mahdollisuuden joskus.

Suuren pettymyksen jälkeen tarvitsimme lohtua. Sitä tarjosi Coffee Housen iso minttukaakao ja bb-broiler toast. Niiden voimalla jaksoikin sitten kierrellä kaikki vaatekaupat keskusta-alueelta läpi. Meitä nauratti se, että kun minä löysin ison sylillisen ostettavaa Jenna ei löytänyt koko kaupasta mitään ja toisinpäin. Eniten kivoja löytöjä oli H&M:ssä. Sovitin kaikkea mikä näytti pikkuisenkin mielenkiintoiselta. Lopulta niistä sovitetuista ostettavaksi valikoitui kolme neuletta, söpöt vaaleanpunaiset korvalaput. Niiden lisäksi ostin meikkilaukun päivittäin käytössä oleville meikeille ja hiustuotteille sekä sisustuspuolelta hopeisen pöytätabletin ja hopeisen purkkin lumihiutalekuvioinnilla. Näiden ostosten lisäksi ostelin sieltä sun täältä kaikkea pientä kivaa. Seppälästä sukkia ja matkakokoisia hiustuotteita, Jack&Jonesilta t-paita, koirille Mustista&Mirristä herkkuja, Bik Bokilta ison kasan ponnareita ja pinneja ja siinä taisikin tulla kaikki. Ehkä...


Kommentit

 1. Miks ostat vaan naisten vaatteita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaatteita ostaessa en katso mistä osastolta vaatteet on, vaan miltä vaatteet näyttävät päällä. Ostan vaatteita miesten, naisten ja lasten osastoilta. Naisten osastolta ostan usein paitoja, koska niissä on vartalolleni sopivammat leikkaukset, värimaailma on laajempi ja löytyy vähän erikoisempaa. Miesten osastolla paidat ovat usein samaan kaavaan ja kankaaseen tehtyjä, mutta eri printillä.

   Mun mielestä on jännä, että jos mies ostaa paidan naistenosastolta ollaan ihan ''Mitä vittua!'' ja kun nainen ostaa vaikka t-paidan tai kauluspaidan miesten osastolta on aatemaailma ''Niin mitä sitten?''.

   Poista
 2. Mun mielipide,näytät paremmalta ilman meikkiä,ehdottomasti.älä laita meikkiä,nåinhän se vaan taitaa olla muijien juttu.Oikeesti.Sä osaat pukeutuu hyvin,panosta siihen niinkun teetkin ,meikit pois,kyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tuu tapahtumaan tällä punertavalla epätasaisella akneturvalla. Noissakin kuvissa mulla on meikkivoide, puuteri ja aurinkopuuteri.

   Poista
  2. Punertavalla epätasaisella akneturvallallakin on oikeus olla julkisilla pakoilla ilman meikkinaamioita ! Kulkemalla jatkuvasti meikit naamassa ylläpidät ajatusta, että vain kauniit ja täydelliset ihmiset saavat näkyä katukuvassa. Ja se on ihan yhtä väärin kuin vaatia naisia pitämään huntua kodin ulkopuolella.

   Poista
  3. Totta kai on. Itse en vain tunne olevani hyvännäköinen ilman sitä meikkinaamiota. Ihan itseäni varten aina laittaudun. En miellyttääkseni muita.

   Poista
 3. Eikä millään pahalla noi kengät näyttää liian isoilta ja kolhoilta,hanki hienot bootsit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Johtuisko siitä, että nuo kengät on kunnon goretex karvavuorikengät. Suomen talvikeleissä ei paljon bootseissa muutenkaan kävellä. Ja sitäpaitsi nuo miellyttää mun silmää. En mä muuten noita olisi ostanut :)

   Poista
 4. Älä viitti,kunnon bootseilla kävelee säässä kun säässä ja on hyvät jalassa,ja arvaa mitä laatubootsit-siinä on kenkää vähintään 10v,näin on kuule,kokeile vaikka,en mä muuten niitä ois ostanu:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunnon bootseissa on nahkaa ja en pue päälleni eläimiä.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?