Miehen hyvät ja huonot puolet?

Millaiset ovat miehenä olemisen hyvät ja huonot puolet? Ajattelin kirjoittaa oman mielipiteen asiasta.

Hyvät puolet:

-Miehille ei ole perheen perustamisen ja puolison suhteen odotuksia. Ei kukaan tule kysymään mieheltä "Onko sopivaa puolisoa kiikarissa?" tai "Millonkas meinaat muksun pyöräyttää?"

-Mies ei voi tulla raskaaksi.

-Ei joudu kärsimään joka kuukausi.

-Mieliala ei ole niin ailahtelevainen, paitsi nälkäisenä.

-Ei saa huoran leimaa, vaikka hyppiikin sängystä sänkyyn.

-Miehen euro on suurempi kuin naisen, joka tosin on väärin mielestäni.

-Ei oleteta suurta satsausta laittautumiseen. Jos ei jaksa laittautua ja lähtee hiukset pystyssä kaupungille ei kukaan ihmettele mitään.


Huonot puolet:

-Karvojen helvetillinen kasvu. Joka päivä saa sheiverin kanssa heilua. Siinä mielessä olen tosin onnekas, että selässä, rinnassa, käsissä tai vatsassa ei kasva karvaa.

-Miehille suunnitellaan melko tylsiä vaatteita. Ainankin Suomessa nämä miesten markkinoilla olevat vaatteet on suurimmaksi osaksi tylsää basic kuraa.

-Oletus, että on kiinnostunut autoista, bisse ja makkara maistuu sekä on äijämäisen rempseä perseen kaivaja. Myös elektroniikan ja politiikan tulisi olla lähellä sydäntä.

-Laittautumisesta ilkutaan meikkaamisesta puhumattakaan. Onneksi nuoremman sukupolven myötä molemmat on yleistymässä miehillä.

-Homomiehenä rasittavaa on kun muut miehet tulee baareissa vakuuttelemaan ettei ole mitään homoja vastaan. Saa kuulla ainankin puolen tunnin esitelmän miksi homot on hyviä tyyppejä ja muuta jännää.

-Yleistys, ettei miehet juo drinkkejä, siideriä, skumppaa tms... Se on bisse-kossulinja oltava. Lonkero sallitaan joissain tilanteissa.

-Miesten juhla-asut on suoraan sanottuna perseestä. Tylsiä ja persoonattomia.Kommentit

 1. Huonot puolet kuulostaa ihan Lappeenrannan henkiselle ilmapiirille :D
  Karvat on kivoja ja ne tekee miehen. Jos karvat ei kasva tai niiden kasvu on vähän niin ja näin, niin sitten ymmärrän sun mielipiteen asiasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nii kyllä kuullostaa ;D

   Mä oon aina vihannut karvoja. Mun mielestä ne vaan on ällöttäviä. Mutta makuja on monia ja kuka tykkää mistäkin.

   Poista
 2. Siis onks noi ihan oikeesti sun mielipiteitä? Tuli pari kertaa "mitä helvettiä mä luen" -fiilis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä 100% mun mielipiteitä. Mikäs näistä nyt sitten oli mitä helvettiä mä luen mielipide? Jos saisin avattua mun näkemystä vähän sulle :D

   Poista
 3. Asiaahan nuo pointit olivat. Miinuksiin laittaisin myös se, että naisille on miehiä hyväksytympää "vähän kokeilla" samaa sukupuolta olevan kanssa vaikka pussailua. Miesten kesken se on tabu tai ainakin hyvin vahvasti kerrasta homoksi leimaava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite kokeilin ja sille tielle jäin ;D

   Mutta totta tuo. Tosin mulla on omakohtasta kokemusta heteroista, jotka haluaa kokeilla miehen kanssa. Ehkä vähän liikaakin xD

   Joka kerta tulee sama kommentti. "Tästä ei sit puhuta yhtään kellekkään."

   Poista
 4. Useimmista kohdista aika samaa mieltä MUTTA: Naiset ei ole yhtään sen enempää hormoniensa vietävissä, sekoilevien miesten vain ei ole sopivaa vedota hormoneihin. Naisten euro ei olisi yhtään pienempi jos naiset vain eivät vapaaehtoisesti valitsisi huonommin palkattuja töitä. Miehiltä sitä vasta kyseelläänkin joko sitä vakavasti otettavaa puolisoa alkaisi ilmestyä, olet ilmeisesti liian nuori jos ei ole kyselty, tai liian sekopäisen oloinen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä ite ole koskaan huomannu tai kuullu tollasia kyselyitä.

   Tosin nyt kun rupesin miettimään,niin mummi on yhden kerran kysynyt. Vastasin siihen, että ei ole kun miehet on niin mulkkuja. Mummi oli samaa mieltä asiasta :D

   Poista
  2. Mutta siis yleisesti naisilta tuollasia enemmän kysellään.

   Poista
  3. Naisten vaatteet on kalliimpia ja huonommin tehtyjä, naisten kosmetiikka on kalliimpaa, naisten sheiverit on kalliimpia, tampoonit on kalliita... Ja nainen saa ihan oikeasti samasta työstä usein pienempää palkkaa kuin mies, eikä naisia tykätä palkata joihinkin töihin koska niillä on riski joskus joutua äitiyslomalle. Siinä nyt muutama.

   Poista
  4. Kunnon miesten vaatteet vasta kalliita ovat, esim. kunnollisen miesten puvun hinnalla saa kymmenen naisten (tosin huonosti tehtyä) leninkiä. Miesten partakonetta voi nainen mainiosti käyttää sheiverinä (terät ovat samat eikä karvalla ole sukupuolta) ja ihonhoitotuotteissa voi valita halvemmat (ne jotka mies valitsisi) jos ei välttämättä halua maksaa jonkin tietyn merkin markkinointikuluista. Miksi käyttää luontoa ja kukkaroa rasittavia tamponeja kun kuukuppi on keksitty? Usein naiset vain haluavat tehdä asioista tarpeettoman monimutkaisia.

   Poista
  5. Näin naisena sanon vaan,en haluais olla mies.Jos salamoi ja myrskyää,mä saan itkee ja pelätä,saan kärsiä kerran kuussa,saan raskaana ollessa olla kipeä,voin olla heikko ja avuton(koska nainen),voin turvata mieheen.Nää roolit jos menee sekasin ,niin tasa-arvo lyö litsarit kaikille,oikeesti,enkä halua miettiä seurauksia.Mikä vielä hirveenpää,pelottaa,että tää suvaitsevaisuus saavuttaa myös muut seksuaalisuuden muodot,eli kun vaatimalla vaaditaan tasa-arvoa(seksuaalistaKIN),pedofiilit ja muut tulee vissisti vaatimaan "oikeutta".Kuulostaa pahalta,niinkun homot jokunen aika sitten.Ok,jos sä hyväksyt toisen,millä ilveellä voit kieltää toisen.Kannattas miettiä mitä tasa-arvo on ,ketkä sen ansaitsee,keltä kielletään.Joopa joo,tehköön aikuiset mitä lystää,mutta sitte on ne eläimet vielä.Suomessa eläimiin sekaantuminen ei ole rikos,käsittämätöntä,tää on niin järkyttävä asia mun mielestä,aivan menee yli mielen.Hohhoijaa!Kepulaiset varmaan haraa vastaan,en tiiä sit.Hyvää joulua!

   Poista
  6. Heh, kuukautiskuppi on kyllä parhaita keksintöjä ikinä! Tulee mun listalla heti seksin, suklaan ja alkoholin jälkeen. Petri voi olla kyllä asiasta eri mieltä...

   Poista
 5. Tämä kommentti on sinulle Anonyymi7. joulukuuta 2016 klo 16.40

  Näin naisena täytyy myös sanoa, että tapasi yhdistää "huomaamattomasti" homoseksuaalisuus samalle tasolle pedofilian ja eläinseksin kanssa on käsittämättömän sairasta ja kertoo enemmän sinun kuvottavasta mielikuvituksestasi kuin mistään muusta. Jos ihan rautalangasta viitsii edes kaltaisellesi yrittää vääntää, niin pedofiliassa ja esim. eläinseksissä kyse on hyväksikäytöstä ja vallan väärinkäytöstä - vallassa oleva käyttää ymmärtämätöntä/vallattomassa asemassa olevaa omaan tyydytykseensä ja samalla myös sekä psyykkisesti että fyysisesti vahingoittaa toista. Se, että kaksi täysivaltaista aikuista samaa sukupuolta edustavaa haluaa harrastaa seksiä keskenään on täysin eri asia.

  Joten ota ihan oikeasti asioista selvää edes alkeellisesti ennen kuin lähdet sotkemaan sanaa tasa-arvo tai suvaitsevaisuus täysin vääriin yhteyksiin. Ei tasa-arvo tarkoita tasapäisyyttä saati sitä, että naisten ja miesten pitäisi olla samanlaisia. Se tarkoittaa sitä, että halutessaan jokaisella on sukupuolestaan riippumatta mahdollisuus samoihin asioihin. Ilman syrjintää tai väärää vallankäyttöä. Oikein siunattua ja su-vait-se-vai-sem-paa joulua sinullekin!

  Sorry Petri, väärin tulla riehumaan blogisi kommentointiin näin, mutta minulla on vakava allergia täysidiotismia kohtaan :) Kivaa joulun odotusta sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä et tajunnu ,luepa teksti kerran ihan a-ja-tuk-sel-la!

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?