Luonnontuotteet ja detox roskaa?

Luonnontuotteet ja detoxit on täyttä roskaa. Niistä ei oikeasti ole mitään hyötyä, vaan hyöty on vain ihmisen päänsisällä. Tieteelliset tutkimuksetkin on vain tekaistua roskaa.

Noin sanoo todella moni ihminen. Itse taas koin taas jälleen ahaa elämyksen kun pitkästä aikaa hain nokkosta, koivua, vihreää teetä ja vihreitä kahvipapuja sisältäviä tuotteita. Jossakin purkissa oli myös ylimääräistä nestettä poistavia ainesosia. En ollut syönyt noita varmaan kuukauteen ja alkoi olla todella tunkkainen olo. En ole syönyt mitenkään huonosti. Pari kertaa viikossa käynyt ulkona syömässä ja muuten kasvispainoitteista kevyttä kotiruokaa. Liinkuntaakin olen harrastanut ahkerasti. Aerobista, lihaskuntoa sekä koirien kanssa lenkkeilyä, juoksua pururadalla ja kävelyä metsän umpihangissa. Vajaa viikko sitten hain ostamassa noita luontaistuotteita ja olo on nyt viiden päivän jälkeen huomattavasti parempi. Negatiivisia asioita on vain yksi. WC:ssä käynti kolminkertaistuu, mutta jotenkinhan sen kehoon kerääntyneen roskan on poistuttava kehosta. Jos et ole koskaan kokeillut, niin kannattaa. Luontaistuotekaupoissa on aina asiantuntevat myyjät, jotka mielellään opastaa ja kertoo tuotteista lisää.


Kommentit

 1. Ens kesänä keräilemään nokkosia luonnosta,kuivatat ja on seuraavaksi talveksi luonnontuotetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole kyllä mun juttu. Itse keräilen vaan sienet sekä marja ja nekin menevät suoraan tuoreena käyttöön.

   Poista
 2. Nokkosten kerääminen keväällä on ihan parasta, pakastan ne ja käytän keittoihin ja pastakastikkeisiin. Tietysti monilla kasveilla on vaikutusta ihmisen terveyteen, niitähän on käytetty iät ja ajat.ennen täsmällisemmin vaikuttavien lääkkeitten keksimistä. Kannattaa vaan muistaa, että noita luontaituotteita ei ole testattu samalla tavalla kuin lääkkeitä eli voivat sisältää melkein mitä vain, jolle voi olla vaikka allerginen tai ympäristömyrkkyjä. "Roskat" poistuu kyllä kehosta ilman luontaistuotteitakin ja viisainta olis tietty olla tunkematta sitä roskaa itseensä alunalkaen. Jokin "detox"-tuote muistaakseni vedettiin pois markkinoilta kun puhdistamisen sijaan rasitti maksaa vaarallisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuka tykkää mistäkin. Itse ostan mieluiten pillerimuodossa luonnontuotteet.

   Poista
  2. Pillereistähän ei tiedä mitä ne sisältää, kukaan ei todella tarkasta sisältöä, aina on Suomen sairaaloissa ihmisiä hoiden keho meinaa pettää näiden "luonnontuotteiden" takia. Ja mitä kehon kuonaan tulee niin kyllä maksa ja munuaiset hoitaa, jos ovat kunnossa. Jättää viinan (=alkoholin), polttamisen ja energiajuoman vähemmälle, niin saattaa olokin parantua. Vaikka toisaalta jos nämä (lume)tuotteet auttaa, niin onko niin väliä? Yleensähhän psykologinen vaikutus on tärkein!

   Poista
 3. Osa luontaistuotteista toimii todella hyvin. Joillakin on valitettavasti näitä sivuvaikutuksia. Esimerkiksi biotiini, tai muut B-vitamiinivalmisteet voivat juoksettaa pissalla, koska keho haluaa poistaa ylimääräisen B-vitamiinin munuaisten kautta.

  Vihrea tee on hyvää, mutta liika-annostus on haitallista. Itse aina innostun joskus liikaa luontaistuotteista, ja pitää muistaa varoa kuitenkin liika-annostusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja näissä nesteenpoistolääkkeissä mitä itse käytän on tarkoituskin, että juostaan vessassa.

   Eikä luonnontuotteissa liika-annostukset kovin vaarallisia ole.

   Poista
 4. Kyllä on sitten upeat noi siun sääret! Älä pilaa niitä tatskoilla niinkun oot käsivarsilles tehny.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tatuoinneilla ei voi kuin kaunnistua ja toinen jalka onkin jo ensimmäisen tatuointinsa saanutkin ja lisää tulee <3

   Poista
 5. Miten nämä kaksi osaa liittyvät toisiinsa?

  "Luonnontuotteet ja detoxit on täyttä roskaa. Niistä ei oikeasti ole mitään hyötyä, vaan hyöty on vain ihmisen päänsisällä."

  "Tieteelliset tutkimuksetkin on vain tekaistua roskaa."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli siis tieteelliset tutkimuksetkin luontaistuotteista ja detoxista on ihmisten mielestä tekaistua.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?