Lisää täytettä huuliin!

Päätin palkita itseni kuluneesta vuodesta pienellä hemmottelupaketilla. Kävin Kauneusklinikka LaWell:illa hoitamassa kasvojani kuntoon. Kerronkin nyt mitä kaikkea kivaa minulle tehtiinkään. Ja kerron nyt siis vain miksi minulle tehtiin kyseiset hoidot ja lopuksi kerron vähän tarkemmin noista hoidoista.

Kasvojeni hoito aloitettiin ultraäänipuhdistuksella. Tuo puhdistus tapahtuu ultraäänilaitteella. Sillä siis käydään koko kasvojen iho läpi. Ultraäänipuhdistus liuottaa ihosta talin, rasvan ja muut epäpuhtaudet sekä poistaa samalla kuollutta ihosolukkoa pinnalta. Ultraäänipuhdistus myös valmistaa ihoa muille hoidoille.

Ultraäänipuhdistuksen jälkeen oli timanttihionnan vuoro. Timanttihionta on sellaisella imurimaisella laitteella tehtävä hoito. Minulta timanttihionnalla hoidettiin aknearpia, laajentuneita ihohuokosia ja pieniä juonteita.

Seuraavaksi olikin sitten happohoidon aika. Minulla on paksu iho, joten pystyimme laittamaan hiukan vahvemman liuoksen kasvoihini kuin normaalisti käytetään. Minulle tehtiin happohoito tasoittamaan ihonsävyä sekä elvyttämään ja uudistamaan  rasittunutta ihoa.

Lopuksi sitten laitoimme hyaluronihappoa ja kosteuttavan naamion koko kasvoille. Sen lisäksi tehtiin vielä erillinen naamio silmänympärys- ja suunympärysiholle. Ihan lopuksi laitoimme sekaiholleni sopivaa kosteusvoidetta ja lisää hyaluronihappoa.

Kasvohoidon jälkeen jatkoimme siitä mihin viimeeksi huulteni kanssa jäimme, eli ylähuuleen. Käytimme samaa Jalor Style paksua hyaluronihappoa kuin edellisella kerralla vahvan ja pitkäkestoisen tuloksen saamiseksi. Haluttu päämäärä minun huulissani on siis saada paksuutta ylähuulen reunoihin, joista huuli oli alunperin täysin olematon. Nyt jo alkaa pikkuhiljaa niihin muotoa ilmestyä. Täyteainetta laitoimme tällä kertaa 0.8ml ja tämä projekti jatkuu nyt taas muutaman kuukauden päästä, jolloin laitamme taas noin 1ml täyteainetta.


-Ultraäänipuhdistus
Ultraäänipuhdistus tehdään siis laitteella, jossa ultraääni ja puhdistusneste syväpuhdistaa ihon. Hoito nostattaa talin, rasvan ja muut epäpuhtaudet pintaan/liottaa niitä. Ultraäänipuhdistus on hyvä pohja perusteelliselle kasvohoidolle. Toimenpide on täysin kivuton.

-Timanttihionta
Timanttihionta on ihoa uusiva hoito. Timanttihionta tapahtuu imurimaisella laitteella. Siinä on siis sellainen alipaineimu sekä timanttikivi, joilla käydään kasvot kauttaaltaan läpi. Timanttihiontaa käytetään erityisesti arpien, juonteiden ja laajentuneiden ihohuokosten hoitoon. Toimenpide on täysin kivuton.

-Happohoito
Happohoito on todella monipuolinen kemiallinen hoitotoimenpide. Happohoitoja on todella monenlaisia erilaisiin tarkoituksiin. Löytyy pinnallisia happoja, keskisyviä happoja sekä syviä happoja. Happohoidolla voi hoitaa esimerkiksi ihon epäpuhtauksia, aknea, taistella ikääntymistä vastaan, hoitaa ihon kosteuspitoisuutta, poistaa juonteita, parantaa ihon kimmoisuutta, kirkastaa ihoa ja poistaa vanhaa ihoa uuden tieltä.

-Hyaluronihappo
Eli lopuksi ihoon laitettiin personalisoidun kasvohoidon mukaisten kasvonaamioden ja kosteusvoiteen lisäksi hyaluronihappoa. Hyaluronihappohan on siis ihmisen ihossa jo itsestään olevaa pitkäketjuista sokerimolekyyliä. Hyaluronihappo imee vettä itseensä, jonka ansiosta se lisää ihon kimmoisuutta, kosteutta ja tasoittaa ihosta juonteita sekä ryppyjä.


Käy kurkkaamassa käyttämäni Kauneusklinikka LaWell:in nettisivut klikkaamalla tästä.


Sain testattavaksi Biodrogan kosteusvoidetta, silmänympärysvoidetta sekä bb-voidetta.

Kommentit

 1. Jep,alat ollakin jo hyvässä kierteessä:/

  VastaaPoista
 2. Hienoahan se on työllistää ihmisiä tuollaisilla jos on ylimääräistä rahaa.Ja jos on huono itsetunto niin voihan noista hoidoista itsellekin jotain iloa olla. Onneksi mulla on paremmat keinot hemmotella itseäni kun laitattaa jotain epämääräisiä kemikaaleja naamaani.Mutta huvinsa kullakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsestään huolehtiminen ei ole mielestäni huonoa itsetuntoa, mutta oudot mielipiteensä kullakin.

   Ja kemikaalit, mitä käytetään eivät ole outoja. Ne on huolella tutkittuja ja toimivia, joilla saa korjattua virheitä pois :)

   Poista
  2. Joo,onko itsestä huolehtiminen huultentäyttöö tai sitä,että kun ilmestyy pieni "ryppy",niin äkkiä ottaan pistos,naaman pitää näyttää samalta kun vauvalla.Mä en ymmärrä,että jo parikymppisille markkinoidaan näitä.Se on aika kamalaa.Joku tossa laitto,että oot kierteessä,näinhän se on,siinä kun ittees peilistä tuijottelet,taatusti löydät virheitä lisää ja lisää ja lisää.Mutta-onnex sulla on siihen vastaus ja fyrkkaa:)Hyvää uutta vuotta ja silosii poskii:))

   Poista
  3. Kyllä se mulle on. Mulle itsestä huolehtemista on kun pitää niin ulkonäöstä kuin terveydestäkin huolta ja se, että on tyytyväinen omaan peilikuvaansa.

   Poista
  4. Millon sä oot tyytyväinen peilikuvaas,tolla menolla et koskaan,entä sitte kun ikä todella alkaa näkymään,ei siihen auta mitkään pistokset tai veitset.Mä en tiedä,miten tän sanos nätisti,en ole kade,en tod.vaan huolissaan,no joo,eihän mun tarvi mutta jumalauta oon siltikin.Oikeesti noin niinku tulevaa aatellen oot vielä pulassa sen naamavärkkis kanssa,jos nyt jo teetät toimenpiteitä,sä oot vasta joku 23,älä nyt jumalauta oo typerä.Katohan nyt näitä ,kun sä katot ittees ,ok huulet on liian ohuet,nenä liian iso tai pieni,silmät pienet,korvat isot,mahassa liikaa läskiä ja reisissä,varpaat vinossa jne.Sori,että saarnaan mutta mä oon jo vähä vanhempi kaveri,30v eli jo siellä elämän ehtoopuolella,voi kun sais ihmiset tajuumaan sen,miten hienoo on olla oma ite,oma persoona eikä mikään...mm niin

   Poista
  5. En tule koskaan tajuamaan miksi joillakin on noin suuri viha kauneudenhoitoon...

   Poista
  6. Ja nämä mitä olen ottanut on ihan perustoimenpiteitä, eikä mitään radikaaleja suuria operaatioita. Esimerkiksi huultentäytteetkin liukenevat ajan myötä pois jos niitä ei ylläpidä.

   Kasvohoidot ovat sellaisia, mitä jokaisen pitäisi ottaa. Pelkällä vedellä ja saippualla ei saa sitä talia, rasvaa, kuollutta ihoa ja mätää pois mitä jokaisen naamassa on.

   Poista
  7. Suosittelen tutustumaan pikkaisen paremmin kauneudenhoitoon, sillä kommenttisi perusteella et tiedä siitä mitään tai sitten tietosi on vain väärää vaihtoehtoisesti.

   Poista
  8. Kuollutta ihoa näet aina kun katsoa itseäsi peilistä. Tsekkaappa mikä on ihon rakenne, ja mistä se pinta koostuu johon kaikki aineet lätkitään.

   Poista
 3. Hei. Milloin olitkaan menossa sinne Playa del Inglesiin? Aattelin et satutaanko samaan aikaan.

  VastaaPoista
 4. Kukin tyylillään. En silti ymmärrä miksi noin kaunis poika haluaa pilata huulensa tunkemalla niihin joitain mömmöjä. Hyi sentään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis voi olla vieläkin kauniimpi. Sen takia =)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?