Kännin eri muodot?

Kun mietitään erilaisia humalatiloja tulee useimmilla mieleen rähinäkänni, iloinenkänni yms... Itseltäni ei tuollaisista löydy mitään, vaan minulla on ihan toisenlaiset humalatilat.

1. Lorttokänni
Lorttokänni on kiva känni, joka tulee yleensä shotteja juomalla. Tälläisessä humalatilassa yritän iskeä vähintään joka toista miestä baarissa. Röökikopissa, tanssilattialla, tiskillä, Black Jack pöydän ääressä ja vaikka missä. Sitten kun saa sen miehen iskettyä, niin eiköhän kaikille ole selvää mitä sen jälkeen tapahtuu.

2. Duracell-pupukänni
Tämän humalatilan saavuttaa vain yhdellä tavalla. Biletyspäivää edeltävänä yönä pitää nukkua oikein kunnon yöunet, ei saa tehdä päivän aikana mitään raskasta ja juo vodkabatterya. Silloin ei malta olla paikoillaan, vaan olet koko ajan tanssilattialla, laulamassa karaokea tai tutustumassa uusiin ihmisiin röökikopissa.

3. Ihan kohta- känni
Duracell-pupun vastakohta. Ei ole nukkunut hyvin ja koko päivän ajan ollut kauhea meno päällä. Kaverit pyytää tanssimaan tai laulamaan ja vastaus on joka kerta ''Ihan kohta mie juon tän ekana.''

4. Nelinkontinkänni
Tequila on tässä kännissä avaintekijä. Vedä useampi tequila ja naureskele miten ei nouse edes päähän. Huuhdo tequila alas siiderillä ja tunnin päästä ei enää tiedä tästä maailmasta yhtään mitään. Seuraavana päivänä saat kuunnella mukavaa naljailua koko päivän ja parhaimmassa tapauksessa näet hienon videon, missä hoipertelet lattiatasossa kohti narikkaa.

Löytyykö lukijoiltani jotain mukavia humalatiloja? Jaa ihmeessä kokemuksesi kommentilla.


Kommentit

  1. Kysymys kuuluu: miksi pitää vetää hirveät kännit? Eikö elämästä voi nauttia ja hauskaa pitää ilman päihteitä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Johan tuo kuvakin vastaa tähän kysymykseen :,D

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?