Joululahjaostoksille Tallinnaan ❤

Suurin osa joululahjaostoksista on nyt tehtynä. Muutamille ihmisille vielä lahjat puuttuu. Tänä vuonna nuo lahjaostokset kävin tekemässä Tallinnassa samalla päästen vähän tuulettumaan pois Lappeenrannasta. Sai syödä hyvin, pelailla Paf:in Casinolla sekä juhlia. Laivalla juhliminen on ihan erilaista kuin baarissa käyminen. Esimerkiksi erääseen mun blogin lukijaan törmäsin laivalla, jonka kautta päädyimme hyttibileisiinkin. Terveisiä vain blondille karaokea metsästävälle neidolle. Hyttibileissä oli käynnissä musatietovisa, jossa olin ihan paska. En mä kuuntele Beatlesia, Deep Purplea, Iron Maidenia tai muita tollaisia. Ainoa mistä sain pisteen oli Yö:stä ja siitäkin meni kappale väärin. No mutta hauskaa oli ainankin aamuun asti.

Parin tunnin unien jälkeen olikin sitten aika lähteä maihin ostoksia tekemään. Ihan ekana kuitenkin piti käydä pannupizzalla ja limulla tulevan krapulan ehkäisemiseksi. Konsti toimi ja krapula ei tullut pilaamaan shoppailupäivää. Joululahjojen lisäksi piti itsellekkin jotain pientä kivaa saada. Ostin kahdet ihanat kengät biletyskäyttöön, mustat clip-on aitohiuspidennykset, Suomessa jo kiellettyjä makukapselitupakoita (Haista paska Sääntö-Suomi!), juomat uudeksi vuodeksi, herkkuja, Victorias Secretin Coconut Passion tuotesarjan, Syoss:in hoitoaineen ja shampoon sekä Maybellinen meikkejä. Nyx ei minun naamassa toimi ollenkaan. Ainoastaan se kiinnityssuihke jäi meikkilaukkuun ja muut lahjoitin pois. Ostin vähän reilummin noita Maybellinen meikkivoiteita, puutereita ja peitepuikkoja kun Tax Freesta niitä edullisesti verovapaana saa. Eikä muutenkaan nyt tarvitse sitten vähään aikaan meikkejä olla ostelemassa.

Laiva oli tällä kertaa M/S Silja Europa. Siihen on vasta käytetty 16miljoonaa remonttiin, mutta se ei oikein laivassa näkynyt. Tuo laiva oli mielettömän suuri pettymys, enkä tuolle laivalee enää aio lähteä.Vessanpöntöt ei toimi joka toisessa hytissä, lavuaarit ei vetänyt kunnolla, clubin vessojen miesten puolella kaikki kopit olivat epäkunnossa ja naisten puolella oli vain yksi koppi käytössä. Hissi jumittui pari kertaa ollessani sisällä ja loppujen lopuksi se meni kokonaan epäkuntoon. Tupakointialueet ovat ainoastaan kansilla 6 ja 12 ulkokansilla. Tupakkakopit oli kokonaan poistettu niin clubilta kuin discostakin. Baltic Queen oli laiva minun mieleeni. Valitettavasti sen reitti muutettiin ja se kulkee nykyään Tukholma-Tallinna väliä.


Kommentit

  1. Kyllä taas saa (ainakin väliaikasesti) Suomessakin myydä napsutupakoita. Olivat vähän aikaa katkolla. Ärrältä ainakin saa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuskn ne kauaa myynnissä on kun taas lähtee pois ;D

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?