Hiukset ojennukseen!

Kasvot ja huulet kun on valmisteltu tulevaa vuotta varten on hyvä myös laittaa hiukset ojennukseen. En ole leikannut hiuksiani muistaakseni kertaakaan sitten armeijan. Hiukset alkoivatkin olla jo tasapitkä pehko, jota on vaikea laittaa. Myös syväpuhdistus ja eloisuuden herättäminen oli jo paikallaan.

Menin Lappeenrannassa ainoaan kampaamoon mihin enää monien hiuskatastrofien jälkeen luotan. Tuo paikka on Kampaamokauppa Sitruuna, jossa on hyvän ja asiantuntevan palvelun lisäksi loistava valikoima erilaisia hiustuotteita. Hiuksieni hoito aloitettiin kunnollisella syväpuhdistuksella, monitaajuisella Keratin hemmotteluhoidolla sekä pitkällä päähieronnalla. Hoitojen jälkeen oli hiustenmuotoilun aika. Pituutta ei otettu lainkaan pois, vaan leikattiin päältä rakennetta rikkoen ja sellaista emo rock tyyliä hakien.

Onnistuneen kampaamokäynnin jälkeen herätin ystäväni Lauran seurakseni ''aamupalalle''. Laura kun asuu keskustassa, niin se on helppo aina saada seuraksi. Menimme Daddy's Dineriin, jossa itse otin kanasalaatin ja Laura valitsi itselleen hampparin. Juomana joimme Coca Cola Zero Vanillaa. Syömisen jälkeen minun piti käydä pikaisesti ostamassa huomiselle laittautumistarvikkeet. Meillä on Unionissa huomenna Hello 2017- bileet, joista ei kimallusta ja loistetta riitä. Noh minä sitten kuitenkin sekosin ja tein kaikenlaisia heräteostoksia. Noiden glittereiden ja muiden lisäksi ostin Neutrogenan Pink tuotesarjan, Vailent:in t-paidan, I love... Minty Choco Chip suihkugeelin, sormuksen, Sexy Hair hiuslakan ja ihanan huulet mattapintaiseksi ja täyteläisiksi tekevän Glam Glowin huulivoiteen. Mua ärsyttää tuon sormuksen kanssa kun sitä oli jäljellä vain S kokoa, eikä se mene mulla kuin pikkurilliin. Olisin halunnut tuon etu- tai keskisormeen, mutta tällä nyt on mentävä.
Ja tää ihana paita tuli postissa toissapäivänä, mitä käytin samantien kun käytiin parilla kavereiden kanssa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?