Tuisku on murhaaja! (+verotiedot)

Tuisku on julma murhaaja. Oltiin tuossa viime yönä lenkkeilemässä ja arvatkaa mitä. Se ilkimys metsästi rotan. Se rotta ei kyllä ollut mistään pienimmästä päästä. Se oli ainakin 20cm pitkä ellei isompikin. Googlettamalla selvisi sen olleen isorotta rodultaan. Tuiskun hihna on noin 1.5m pitkä, enkä tajua miten se onnistui sen edes pyydystämään. En olisi tajunnut koko juttua ellei Tuisku olisi ylpeänä tiputtanut sitä pyydystyksen jälkeen mun eteen. Oli ihan kauheaa kehua Tuiskua, mutta mitä sitä torumaankaan kun koira menee luontonsa mukaan ja ylpeänä esittelee saaliin. Sitten kun en antanut ottaakaan rottaa enää takaisin, niin valitti ja inisi vähän aikaa. Sitten rupesikin jo haistelemaan seuraavaa saalistaan. Rotan jätin siihen metsän reunaan, koska sillä alueella asuu kettuperhe. Aamuun mennessä se olikin siitä jo sitten kadonnut kun samasta kohtaa ohi käveltiin.

Lopuksi on pakko avautua. Mikä helkutti noissa muiden ihmisten verotiedoissa kiinnostaa? Joka paikassa lukee ''Katso tämän ja tämän henkilön verotiedot tästä.'', ''Ketkä kotikaupungissasi ovat eniten tienaavia.'', ''Tässä ohjeet miten selvität kenen tahansa verotiedot.'' ym... Kenenkään raha-asiat ei kuulu muille ihmisille paskaakaan suoraansanottuna. Voin kuvitella miten ihmiset, joilla ei ole omaa elämään on ollut erittäin kiimaisia tänään ja innolla selannut jokaisen julkkiksen verotiedot sekä käynyt katsomassa verotoimistossa koko suvun sekä naapuruston verotiedot. Katsotko sinä muiden verotietoja ja jos katsot, niin miksi helvetissä?Kommentit

 1. Mun mielestä verotietojen julkisuus on demokraattista, ihmisillä pitää olla oikeus tietää kuka ja miten käärii eniten rahaa. Ja toisaalta kuka ylläpitää tätä yhteiskuntaa veroja maksamalla. Oot ilmeisesti kokoomuksen kannattaja jonka mielestä tulo- ja varallisuuserot pitää pitää piilossa kateellisilta köyhiltä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Njäh... Vasemmistoliitto on puoluesta viisain ja järkevin.

   Ja jos ihmisillä on oikeus tietää niin hyvinhän säkin voit tähä sitten tähän kirjottaa sun nimen ja tulot. Samantien jokaisen tilinauhatkin julkisesti luettavaksi.

   Poista
  2. Ano hei,en oikeen saanu kiinni sun tarkoitusperästä,taidat provota,mutta kaikista tuloistahan maksetaan vero,pienimmästäkin eläkkeestä jne.Onhan muuten aika väärin että köyhä on ihminen,mikä tekee duunia normisti eikä elä sillä,siis joo tyhmä taidan olla jotenkin sun kirjotukseessa asia kumoo toisen,ei riitä järki mullakaan niinkun ei sullakaan.

   Poista
 2. Muistan, kun oma kissani toi oravan suussaan eräänä kesäpäivänä (takapihan ovi oli jäänyt auki, koska oli niin kuuma). Mikä kauheinta, orava oli vielä elossa. Vähän kävi sääliksi oravaa, mutta ymmärsin kissan luonnon. Siinä se ylpeänä esitteli saalistaan. :D

  Mua ei ainakaan kiinnosta kenenkään verotiedot. EVVK!!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää muistaa mistä ne söpöt pikku karvapallerot on alunperin kotoisin. Tappavan söpöjä otuksia :D

   Poista
 3. Meijän kissa toi kanssa hiiren esittelyyn,se oli sitä aikaa kun kissan uskalti päästää ulos.Mä inhoon jyrsijöitä ni nakkasin sen kihvelillä pihaan mutta voi,että kissa oli vihanen ja pahoillaan,ihan kun marmatti,mitä vittua sä toope teit,kun tietäsit minkä homman tein aarrgg...,mutta se verinen hiiri...mulla petti luonto.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?