Tatuointiprojektit?

Kaikki lukijat tietääkin jo varmasti mulla olevan paljon tatuointeja. Mulla on vain yksi ongelma. Aloitetaan Minnan kanssa aina uusi tatuointi ennen kuin edelliset on edes valmiita. Mulla onkin tälää hetkellä kesken hiha, alaselkä, oikea ranne ja rinta. Ainoat valmiit ovat hihasta löytyvät Princess sydän, Sebastian rapu, Pärsky kala sekä jalassa oleva Jigglypuff. Hyviä ideoita tulee koko ajan liikaa. Nyt tavoitteena on, että kesään mennessä vanhat kuvat valmiiksi ennen kuin aloitan yhtään uutta kuvaa. Eiks kuulosta kivalle? Saa nähdä toteutuuko.Kommentit

 1. Odota vielä muutama vuosi niin tatuoinnit menee pois muodista kuiteskin. Sitten saat pitää peittäviä vaatteita kun kuvat ei olekaan enää yhtään cooleja. Näin se muoti toimii vaan, ei voi mitään. Siks en itse ole ottanut tatskoja. Otan varmaan sitten vasta kun muut peittää ja poistaa omansa, tällanen vastarannan kiiski kun olen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuka idiootti nyt sen takia ottais tatuointeja siks et ne on muodissa :'D

   Poista
  2. Niin se vain kuule on, että ihminen alitajuntaisestiki toimii muodin mukaisesti. Vaikka et muodin perässä menisikään niin kummasti mm. sleevet on ollut nouseva trendi.

   Eipä siinä, itsekään en muotia seuraa ja tatuointeja löytyy. Mutta niitä kyllä on, jotka tekee asioita, koska jokin on muodikasta. Eikä siinäkään ole väärää, kun vaan tajuaa tekojensa seuraukset.

   Poista
  3. Eipä ottanut ennen vuosituhannen vaihdetta kovin moni Suomessa tatuointeja kun eivät olleet muodissa kuin prätkäkerholaisilla ja vangeilla. Vai onko esim. vanhemmillasi yhtä paljon tatuointeja nuoruudesta muistona kuin itselläsi?

   Poista
  4. Ei ole mun vanhemmilla, mutta monella muulla heidän ikäisiellään perhetutulla on.

   Tatuoinnit otetaan itseä, ei muita varten. Aina kun puhutaan tatuoinneista tulee joku kotain outoa höpisemään. Nuo vanki ja merimies jutut menee 1900 luvun alkupuolelle .

   "Entäs sit vanhana?" kommenttia odotellessa.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?