Talven hyvät puolet?

Minä aina valitan miten kaikki talvessa on huonoa. Voisinkin tehdä nyt poikkeuksen sääntöön ja kertoa kerrankin talven hyviä puolia huonojen lisäksi.Talven hyvät puolet:

1. Koirat ei raahaa ulkonta multaa, hiekkaa, kiviä tai muuta likaa tullessaan ja ei tarvitse olla kuin kerran viikkoon imuroimassa. Kesäisin tulee imuroitua kahdesta kolmeen kertaan viikossa.

2. Luonto on todella kaunis talvisin kun kaikki on lumen peitossa. Tulee ihan Disneyn prinsessasadut ja fantasiaelokuvien maisemat  mieleen.

3. Yöllä on lumen ansiosta pimeän syksyn jälkeen valoisaa. Pystyy kävelemään pururadoilla ja metsissä yölläkin koirien kanssa.

4. Talvi-illat kotona kynttilänvalossa ovat tunnelmallisempia ja jotenkin rentouttavampia kuin kesäisin. Varmaankin se kun tietää olevansa kylmältä turvassa lämpöisessä kodissa koirien kanssa.

5. Mun mielestä kaikki pörröiset talvivaatteet on tosi söpöjä. Tosin niin kauan kun niissä vaatteissa on tekoturkista. Murhattuja eläimiä en päälleni laita. Klikkaamalla tästä pääset Oikeutta Eläimille järjestön sivulle, jossa tällä hetkellä vetoomus Luhdalle turkissomisteista luopumisesta.

6. Joulu on yksi vuoden parhaista juhlapyhistä.Talven huonot puolet:

1. Iho kuivaa ja muutenkin iho-ongelmat lisääntyvät.

2. Hiukset kuivuvat.

3. Pitää pukea niin saakelisti päälle ja sitten kun erehtyy menemään johonkin sisätiloihin saa lämpöhalvauksen. Useimmiten pukeudunkin sopivasti palelevaan ratkaisuun talvipukeutumisessa, paitsi jos tiedän joutuvani olemaan ulkona pitemmän aikaa.

4. Ei ole mitään kauheampaa kuin kylmä ilma. Ennemmin +30 kuin -30.

5. Alku- ja lopputalvi on pimeää, märkää, räntäistä, kylmää ja kuraista. Koiranomistajan pahin painajainen.

6. Liikenneonnettomuudet lisääntyvät radikaalisti.

7. Ei voi viettää aikaa ulkona kuten kesäisin.Kommentit

 1. Kirjoitit kaksi kertaa huonot puolet....

  VastaaPoista
 2. Pimeys ja kylmyys ei haittaa kunhan vain ei ole kaiken likaisen harmaanruskeaksi (asun kaupungissa) ja muodottomaksi ja äänettömäksikin muuttavaa lunta ja kovaa liukasta jäätä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lappeenranta on siitä hyvä, että tämä on pieni-suuri kaupunki. Keskustan alue on juuri sitä harmaanruskeaa, mutta 1-2km pois keskustasta niin on kuin maaseudulla autoteitä lukuunottamatta. Esimerkiksi oma asuinalueeni on kirkkaan valkoinen ja keskustaan minulta matkaa 3km.

   Poista
 3. Laitapa postaus Suomen euroviisuehdokkaista.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?