Rakkaudella tehty joululahja ♥

Minulla olisi nyt mahtava joululahjavinkki antaa teille lukijoille. Suomessa tämä ei vielä niin yleinen ole kuin maailmalla, mutta ehkä tämä vielä tästä nousee hittilistalle. Omasta mielestäni tämä on ainakin loistava idea ja on itse rakkaudella tehty toista ihmistä ajatellen, eikä vain osteta nopeasti ruokaostosten ohessa suklaarasiaa ja joulukorttia kaupasta. Kyseessä on siis Present In A Jar. Tämä on ihan todella simppeli juttu. Hankitaan jostain sopivan kokoinen purkki, jonka sisälle rakennetaan lahja.

Yleisin tälläinen lahja on jokin leivonnainen. Esimerkiksi kuivakakku, muffinit tai keksit. Purkkiin kootaan kaikki kuiva-aineet ja purkin etikettiin/erilliseen purkkiin kiinnitettävään lappuun kirjoitetaan ohje. ''Lisää kaksi kananmunaa. Paista 200c....''.

Purkin voi täyttää myös jollakin muulla tapaa. Esimerkiksi jos ystävä tai sukulainen pitää virkkaamisesta voi purkkiin laittaa tarvikkeet virkkuutyöhön. Kauneudenhoidon ystäville voi purkkiin laittaa tarvikkeet vaikka kasvohoitoon. Vain mielikuvitus on tässä rajana.

Purkin sisältö kun on valmis koristellaan purkki, liitetään tarvittavat ohjeet ja kaiken kruunaa lämmin jouluntoivotus.


Kommentit

 1. Toi on kyllä ihan ämmien puuhastelua. Näppärä mies ostaa viinalla valmiiksi täytetyn pullonmuotoisen purkin, käyttöohjeitakaan ei tarvita. Aikaa säästyy ja lahjansaaja ilahtuu enemmän kuin jostain tarpeettomasta pikkutilpehööristä tai purkillisesta makarooneja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on väärä juhla sulla. Uutena vuotena asta viinat esiin. Jouluna ei juoda kuin mehukatista tehtyä glögiä ;)

   Poista
 2. Mie vasta tein 23 purkkia lumiukkosoppaa (kaakaoa) myyntiin täks päiväks. Myt imatralle xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uuh mie oon maistanu tuollasta, missä oli minttukaakaota ja sit niit pienii pyöreitä aahtokarkkeja. Hyvää oli <3

   Poista
 3. Hei kiitos ihanasta ideasta!! Tuli mieleen, että kiireiselle kaverille sopisi varmaan esimerkiks ns hemmotteluhetki-purnukka: Jotkut ihanat pörrösukat, tuoksutuikkuja, laadukasta suklaata, kasvonaamio, hyväntuoksuinen voide jnejne..ja kyllähän miniskumppakin mahtuis tuollaiseen purkkiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähä niitä on 10L kokosiakin purkkejaki olemassa, että lahjan koon mukaan vaan purkki hankkimaan :D

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?