Niska sanoo poks!

Mulla on ollut hyvin kivuliaat pari päivää. Lauantaina aamuyöstä mun niska ja osittain hartiat sano poks. Meni siis täysin kramppiin ja hyvä että edes päätä pystyi kääntämään. Ajattelin nukkumisen tehoavan ja nukuin todella pitkään. Hiukan se helpotti. Päätä pystyi jo kääntämään, mutta hyvin kivuliaasti. Onneksi muistin apteekissa olevan vielä noutamatta hartioiden kipuiluun määrätyt lääkkeet lihasrelaksantti Sirdalud ja tulehduskipulääke Voltaren. En ole niitä aikoihin tarvinnut, niin ne on jäänyt noutamatta. Noita pillereitä napsimalla sekä tiikerisalvalla hartiat ja niska ovat nyt melkein normalisoituneet. Toivottavasti tätä tuskaa ei rarvitse kokea pitkiin aikoihin uudelleen.


Kommentit

 1. Kannattaisi mennä fysioterapeutille, joka opettaisi liikkeitä tuohon vaivaan. Ja yleensä missä asennossa päätä pitää kannatella, itsellä se oli ainakin ihan päin mäntyä vaikka en pitkiä aikoja kerrallaan mobiililaitteita tuijottelekaan. oiken ryhdin oppiminen oli uskomattoman vaikeaa mutta kun sen opin ei niskahartiat ole enää vaivanneet. Nukkuminen ei auta jos nukkuukin väärässä asennossa. Nuorena kannattaa opetella miten päänsä pitää asennossa muuten saa särkylääkkeitä popsia koko ikänsä, vanhetessa vaivat vain pahenee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan pitäisi, mutta en mä sellasta saa koskaan aikaiseksi. Yksi syy on, että haluaa rahat käyttää ennemmin johonkin muuhun. Fysioterapeutit kun on niin saakelin kalliita. Ja muutenkin niskan ja hartioiden kipuilu on loppunut, enkä noita lääkkeitäkään ole syönyt kuukausiin. Viimeeksi armeijassa kun 40kg rinkka ja hartiat ei halunnu ystävystyä keskenään.

   Tämä siis johtui vain väärästä liian äkillisestä liikkeestä.

   Poista
  2. Netistä saat varattua ajan fysioterapiaan!☺ Lappeenrannassa keskussairaalaan tai armilaan. Maksaa 12e/käynti. Ja todella mukavia ja ammattitaitoisia on ollut kaikki kenellä oon käynyt. Suosittelen,varsinkin kun saa itse sieltä netistä kattoa ajan mikä sopii☺

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?