Liian kova kiire...

Mulla on ollut useemman viikon ajan ihan älyttömän kova kiire. Lentänyt koko ajan paikasta toiseen ajan kanssa kilpaa. Sen takia bloginkin puolella on ollut hiukan hiljaisempaa nyt viime aikoina. Tässä olen myös harkinnut jos ostaisi kameran ja rupeaisi niitä vlogeja tekemään. Ne olisi helppoja kun niitä voi tehdä vaikka juoksulenkillä. Tosin edelleen musta jo ajatuskin tuijottaa kameraan ja puhua kuulostaa hölmölle. Tulee semmoinen hullu olo, mutta ainakin voisi yrittää. Ja hulluus sopii minulle ihan hyvin eikö vain?

Noh mutta takaisin asiaan. Tässä kiireen keskellä olen miettinyt vaikka ja mitä. Yksi päälimmäisistä ajatuksista on ''Vittu ku pääsis takas armeijaan niin lähtisin heti. Ei tartteis omilla aivoilla miettiä enää yhtään mitään.''. Toinen ajatus on ollut ''Perkele mie muutan tästä paskalandiasta helvettiin.''. Että semmoisia mukavia mietteitä välillä tullut kiukunpuuskissa. Tuo ensimmäinen ajatus muutes toteutuu helmikuussa. Lähden muutamaan MPK:n harjoitukseen. Armeijassa käymääni koulutukseen liittyen tiedustelukoulutusta Parolassa ja sitten siviilissä olevaan alaani liittyen Taipalsaareessa spadeilua. Lisäksi odotan jo vuotta 2018. Silloin alkaa se miehistöstä aliupseeriksi koulutus.

Eilen oli onneksi koko päivä sellainen, että sai vain olla. Pidettiinkin kavereiden kanssa leffailta. Katseltiin Ludo- niminen kauhuelokuva ja syötiin paljon kaikkia herkkuja. Leffailta pidettiin luonani nyyttäriteemalla ja kun kaikki toi jotakin oli syömästi runsaasti. Piirakkaa, pasteijoita, sipsejä, riisikakkuja, karkkia, suolakekesejä ym... Hyvin ne kyllä hupenikin isolla porukalla. Tuo elokuva mikä katsottiin oli tosi outo, enkä oikein pysynyt kärryillä mistä se edes kertoi. Traileri YouTubessa oli lupaava ja itse leffa petti meidät kaikki.


Kommentit

  1. Mulla ei ainakaan oo aikaa tai kärsivällisyyttä katsella juuri mitään vlogeja, niissä on ihan liikaa tyhjäkäyntiä ja "mitäs mä nyt keksisin tässä sanoo"-tyylistä jahkailua, vlogi pitää ainakin miettiä ja valmistella tosi tarkkaan mitä ja miksi kuvaa, pelkkä pärstä ei riitä. Blogin lukeminen sen sijaan käy nopeesti ja tekijät joutuu väkisin miettimään vähän kirjoittaessaan joten ei tule tyhjää jaarittelua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tossakin samaa mieltä. Monesti on ihan vaan tyhjiä täytevideoita. Ite en seuraa ketää vloggaajia paitsi Johnnie Guilbertiä. En tajuu koko maailmasta oikee mitää ;D

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?