Koukussa!

No nyt mie jäin taas koukkuun... Tällä kertaa Fable 2 peliin. Se on aivan mahtava peli. Helpoiten sitä voisi kuvailla seuraavalla tavalla. Se on kuin The Sims, mutta siinä pitää suorittaa tehtäviä ja tappaa porukkaa. Peli alkaa siis sillä, että valitset onko hahmosi mies vai nainen ja muokkaat siitä haluamasi näköisen. Sitten pelin edetessä voit teoilla vaikuttaa kohtaloon. Oletko hyvä vai paha? Homoseksuaali vai hetero? Perheellinen vai yksinäinen susi? Vaihtoehtoja on paljon.

Oma hahmoni on nainen ja hän on hyvien puolella. Tosin pieni salaisuus löytyy. Tuolla mun naisella on perhe kahdessa eri kylässä ja molemmat aviomiehet ovat tietämättömiä tästä. Molempien kanssa on myös lapsia. Toinen aviomies pelkää hahmoani. Se kävi kerran hermoille, niin ammuin sitä ja iskin miekalla. Sen jälkeen aina tämän nähdessä se juoksee karkuun ja huutaa''Oh please dont kill me! Help me! Somebody?!?''. Muuten siis jokaisessa kylässä mun hahmoa ylistetään ja pidetään kaikkien aikojen suurimpana sankarina. Pelin juonikuviota en rupea pilaamaan, vaan siitä saatte itse pelaamalla ottaa selvää.

Kävin mä vähä tuulettumassakin. Heikki Kuula Live @Union ja The Dream Team oli tietenkin paikalla.

Kommentit

  1. Marc Jacobs Beauty etsii uusia vloggaajia brändilleen, ja mikäpä olisikaan parempi tapa kuin toteuttaa casting Instagramissa?

    #CastMeMarc -kampanjaan voi osallistua kuka vain 18 vuotta täyttänyt. Riittää, että julkaisee Instagramissa videon, jossa kertoo mikä juuri nyt muodissa ja kauneudessa inspiroi. Videot tagataan @MarcBeauty ja #CastMeMarc - ja jos oikein hyvin onnistuu, pääsee 10 finalistin joukossa matkustamaan New Yorkiin tekemään meikkivideon itsensä Marc Jacobsin arvioitavaksi. Kolme Marcin suosikkia pääsee lopulta tehtailemaan meikkivideoita itse brändille.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?