Juuri mitä tarvitsin!

Lauantai oli juuri sellainen ihana rentoutumispäivä, mitä tarvitsinkin. Rentoutumista ja hauskanpitoa koko päivän ajan. Päivä alkoi uusien talvikenkien metsästyksellä. Minulla on vain kesäkenkiä ja niillä on huono kävellä hangessa koirien kanssa. Kriteereinä kengille oli pitkät varret, lämmin karvavuori sekä vedenkestävät. Pienen etsinnän jälkeen Catmandoolta löytyi ihanat valkoiset kaikki kriteerit täyttävät kengät ja hintakin oli todella edullinen. Kengät maksoivat vain 60e ja ne pääsivät testiin saman tien kotiin tullessa kun lähdimme koirien kanssa metsään kävelylle.

Iltapäivällä tarjosin vanhemmilleni leffahetken. Kävimme katsomassa Finnkino Strandissa Dr.Strange 3D leffan, joka oli todella hyvä. Yksi ehdottomasti parhaimpia Marlvelin sarjakuviin liittyvistä elokuvista. Aiempia hyviä Marvelilta on mielestäni vain muutama. X-Men leffat, Daredevil sekä Elektra. Dr.Strange on alusta asti mielenkiintoinen ja elokuva on varustettu sopivasti huumorilla. Suosittelen ehdottomasti 4/5 tähteä saa tämä elokuva minulta.

Illalla näin viellä ystäviäni. Alkuilta istuskeltiin minun luonani juoden pois Halloweenista jääneitä vodkia ja likööreitä. Pelailtiin juomapeliä musiikin soidessa taustalla. Jossain yhdentoista aikaan siirryimme keskustaan Lintumieheen, jossa Minna ja Mimmi oli drinksuilla. Istuskelimme siellä jonkin aikaa ja sitten alkoi menojalkaa vipattamaan. Tuohon vaivaan on Lappeenrannassa vain yksi ratkaisu ja se on Union. Siellä vietimme loppuyön laulaen karaokea, tanssien, drinkkejä juoden ja hauskaa pitäen.

Oli kyllä rentouttavin ja ihanin päivä pitkiin aikoihin. Tälläistä pientä luksusta pitäisi harrastaa useamminkin. Parin kuukauden päästä harrastetaan luksusta sitten koko viikon ajan. Ostettiin Minnan kanssa nimittäin viikon all inclusive matkat Playa Del Inglesiin, missä en olekkaan koskaan vielä käynyt. Viikon ajan joka päivä drinksuja, hyvää ruokaa, kauneushoitoja, biletystä, shoppailua, rannalla löhöämistä ja kaikkea muuta ihanaa. Miten ihmeessä jaksaa tammikuuhun asti odottaa?

Kommentit

  1. Muistanko väärin että sillon kun kävit yksin kanarialla että olisit ollut Las palmasissa ja käynyt myös Inglesissä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun piti mennä, mutta meninkib Santa Cruz De Teneriffelle sittenkin :)

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?