Tallinna - 22h irtiotto arjesta!

Hengissä selvittiin taas takaisin Lappeenrantaan. Meillä oli kyllä Minnan kanssa todella kiva reissu ja tehtiin vissiin uusi biletysennätys. 14,5h bilettämistä. Kuka hullu noin kauan kestää? No me tietenkin.

Reissu alkoi ihanassa täyteen ahdetussa junassa. Liput oli kokonaan loppuunmyyty, joutui seisomaan nurkkaan ahdettuna ja en nähnyt koko matkan aikana Lappeenranta-Helsinki konduktööriä, jolta olisin lipun ostanut. Vitsailtiinkin sitten Facebookin puolella, että pummilla Helsinkiin ja tisseillä Tallinnaan. Tämä reissuhan oli palkinto Miss Märkä T-Paita kisasta. Helsingissä meillä oli vielä reilusti aikaa ja alkoi olla nälkä. Syötiin kunnon läskeilysubit, koska loma. Itse otin Spicy Chicken Ranchin tuplajuustolla, aurajuustolla, tuplalihalla, majoneesilla, southwestilla, hunajasinapilla ja ranch kastikkeella. Tuommoinen kevyt pieni lounas siis.

Vihdoin koittikin sitten aika nousta laivaan ja ensimmäisenä painuimme hyttiin. Vaatteet piti vaihtaa ja ruveta laittautumaan. Siinä sitten kuluikin se ensimmäinen risteilytunti. Tax Free oli yksi helvetti kun sinne menimme juomia ostamaan. Jonotusaika kassalle oli semmoinen 30min, paitsi minulla. Huomasin nimittäin juuri avautuvan kassan ja ryntäsin siihen kauhealla pullokilinällä. Jonotus ei ole se mun juttu. Sen jälkeen menimme ostamaan Buffet illallisia, mutta ne olivat loppuunmyyty. Meitä käskettiin tulemaan 20:45 uudelleen, niin tietää onko joku jättänyt tulematta. Noh menimme takaisin ja ihme oli tapahtunut. Koko saakelin paikassa oli tasan kaksi vapaata paikkaa ja ne olivat vastakkaiset paikat samassa pöydässä. Saakeli mikä tuuri. Buffetissa tulikin sitten syötyä oikein kunnon ajan kanssa. Viiniä piti ostaa Wine Bar:ista, koska hyi saakeli ne laivojen hanaviinit. Ne on ihan hirveän makuisia.

Ruokailun jälkeen hyttiin ottamaan muutamat terävät, muutava kevyempi juoma, vähän meikin päivitystä sekä vaatteitten vaihto jälleen ja bailaamaan. Olin ihan innoissani kun bilebändinä oli Remix!, mutta se oli kyllä vähän pettymys. Odotin kuumia rokkareita kuten mainoskuvissa on. Noh lavalle tulee kolme kaljamaihaista keksi-ikäistä ukkoa ja vain yksi söpö rokkari. Fiilis oli, että what the fuck on tapahtunut kahden vuoden aikana. Viimeeksi siis näin heidät livenä pari vuotta sitten. Noh musiikki oli edelleen hyvää vaikka silmäruoka jäi melkein saamatta. Koskettimien Jyri onneksi on edelleen kuuma pakkaus. Remixin keikan jälkeen pidettiin pieni uhkapelituokio. Voitot jäivät vähän +/- 0. Joku parikymppiä taisi jäädä voiton puolelle. Kauaa ei jaksettu siinä paikallaan olla ja oli aika liittyä kymppikerhoon, eli Ibiza Night Clubille. Tässä kohtaa mun täytyy valittaa miesten tasosta. Oltiin siis ihan todella pettyneitä siihen. Koko illan aikana näin ainoastaan yhden miehen, joka oli sitä tasoa, että menin hänelle juttelemaan. Noh tuokin mies olikin sitten rekkalesbo. Meille sen sijaan tuli monetkin kundit siihen juttelemaan. Minnaa kehuttiin mistä muustakaan kuin isoista tisseistä ja mun yleisin saamani kehu oli ''Luoja et oot pantavan näkönen kundi!''. Tuon kommentin voisi mun mielestä muotoilla vähän paremminkin. Esimerkiksi ''Wou sä oot tosi hyvännäköinen.'' Joskus neljän aikaan alkoi olla meidän aika siirtyä hytin puolelle. Johan siinä oltiin 14,5h juotu ja bailattu. Herätyskin oli jo 7:30.

No eihän meistä kumpikaan herännyt herätyskelloon. Sitte siinä jossain 8:45 siivooja paukkasi sisään ja oltii ''Apua paljo kello!''. Säikähettiin shoppailuiden jäävät tekemättä. Meillä meni 15min ja oltiin noustu ylös, meikattu, puettu päälle ja laivasta ulos maissa. Kolme tuntia oli aikaa tehdä ostokset ja olla takaisin laivassa. Tämän vuoksi ei satama-alueelta ollenkaan poistuttu tällä kertaa. Kierreltiin siis satama-alueella sijaitsevat kauppakeskukset. Mun ostoskasseihin tuli ihana nahkainen niittireppu, semmonen minibaarilaukku (mahtuu puhelin, tupakat, sytkäri ja rahat), aikuisten lelulaatikkoon täydennystä, paljon makukapselitupakkaa, pari kassillista juomia Halloweeniksi sekä tuliaisia. Lisäksi laivalta ostin vielä Vitoria's Secretin Pure Seduction ja Coconut Passion bodysprayt sekä Coconut Passion lotionin. Matkaan tarttui myös Britney Spearsin Midnight Fantasy, Maybellinen meikkivoiteita, Max Factorin kivipuuteri sekä erilaisia herkkuja juustoista karkkeihin. Maissa käytiin tietysti myös syömässä siinä ihanassa Sadamarketin yhteydessä sijaitsevassa ravintolassa, jonka nimeä en koskaan muista. Ne kanavartaat ja valkosipulileivät ovat siellä jotain niin ihanaa.

Laivaan päästessä loppumatka ihan vain lepäiltiin. Otettiin päikkärit, syötiin herkkuja ja itse kiertelin vielä huvikseen kauppoja ja ostin koirillekkin tuliaisia. Helsingissä menimme suoraan Rautatieasemalle. Siellä Cyershopista ostettiin pientä kivaa ja käytiin vielä Burger Kingissä syömässä. Eihän meidän tarpeellinen kalorimäärä ollut viellä läheskään täyttynyt.
 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?