Oikea taivaanlahja!

Oikeasti en ole varmaan koskaan käyttänyt reilu pari kymppiä paremmin. Kuonovaljaat ovat kyllä taivaanlahja vetokoiran omistajalle. Mustista ja Mirristä kävin ostamassa ja valjaiden lisäksi vielä linkki, jolla se kiinnitetään kaulapantaan. Minulla tuo on toiminut tosi hyvin. Aamulla kun herää on paljon kivempi lähteä lenkille kun tietää, ettei Tuisku mahdollisesti innostuksissaan enää yritä vetää. Tuo kun laitettiin päälle, niin yhden kerran yritti vetää ja sen jälkeen ei enää. Noissa valjaissa on vain yksi haittapuoli ja se on tosin yksilöllinen ongelma. Tuisku ei koskaan tykkää mistään uutuus hommeleista ja yrittää välillä aina silmän välttäessä vetää tuota tassuillaan pois. Sama juttu oli silloin kun ostin Tuiskulle heijastinliivin. Silloin viikon verran yritti hampailla järsiä sitä irti. Varmaan näidenkin kanssa tuo viikko menee, että herra tottuu noihin. Maanantaina nuohankin ja nyt kolmantena päivänä enää vaan välillä hankaa kuonoa nurmikkoon,eikä yritä vetää noita pois. Suosittelen kyllä lämpimästi kaikille koirille, joilla on taipumusta vetämiseen tuollaisia. Paljon parempi vaihtoehto kuin ne kauheat kuristajapannat.

Lisäksi nyt kun hiuksissa alkaa taas olla pituutta, niin piti hankkia taas kaksi pakollista hiustentaltuttajaa. Nuo kaksi hiustentaltuttajaa ovat hiustenkuivain ja suoristusrauta. En ole koskaan osannut laittaa pidempiä hiuksia ilman noita kahta. Tosin nämä hiukset voisivat mun puolesta jo nyt olla useamman sentin pidemmät. Ainakin vielä joku kolme kuukautta menee ennen kuin hiukseni alkavat olla halutun mittaiset.

OT: Tätä postausta kirjoittaessa mulle tuli kauhea black out. Mietin varmaan kymmenen minuuttia mikä saakeli sen laitten nimi on, jolla puhalletaan hiukset kuivaksi. Päässä pyöri vain sana hiuspuhallin. Taas vaihteeksi niitä ''aivot please toimikaa'' momenteja.


Täydennystä kylpytuotteisiin. Uusi tuttavuus ja vanha luotettava ystävä.

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?