Kauneus koskee...

...ja se on karu fakta. Tässä juuri joka viikkoista kulmakarvojen siistimistä tehdessäni mietin, että kaikki kauneustoimenpiteet koskee. Kulmakarvojen nyppiminen, vahaukset, erilaiset pistokset, tatuoinnit, lävistykset, tehokkaat kasvohoidot ym... Ainoat ei koskevat kauneustoimenpiteet, jotka mieleeni tulevat ovat meikkaus, kynnet ja hiukset.

Kauneus vie myös aikaa. Itselläni on päivittäin meikkaus, ihon rasvaus ja kasvojen perusteellinen pesu iltaisin, ettei kasvoihin jää meikin jämiä finnejä tekemään. Viikottain kulmakarvojen siistiminen, kynsien viilaus, kasvojen kuorinta x2, kasvonaamio x2 (Vaihtelee ihon tarpeiden mukaan millainen kasvonaamio.), hiusnaamio ja hiusten syväpuhistus kaikista muotoilutuotejämistä. Kuukausittain hiusten sävytys joko suoravärillä tai jos väri on pahasti kulahtanut, niin sitten kestovärillä. Kuukausittain on myös vaatevaraston täydennystä uusilla vaatteilla ja asusteilla. Lisäksi minulla on nyt myös tämä huultentäytteiden päivitys 6kk välein uusimpana tulokkaana.

Kauneuden hoito ei ole myöskään halpaa. Omista tuloista 30-40% menee kauneudenhoitoon. Välillä kyllä oikeasti miettii, että ''Fuck this shit!''. Tosin jos näitä toimenpiteitä en tee, niin en halua katsoa itseäni peilistä saatikka mennä sivistyksen pariin.


Kommentit

  1. Olet kaunis poika luonnostaan, joten miksi vedät kilokaupalla pakkelia naamaan? Etkö ole tyytyväinen itseesi vai etkö kelpaa jollekulle? 30-40 % on paljon (tietysti suhteessa tuloihisi, joita en tiedä).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koska qina voi näyttää paremmalta mitä luonnostaan näyttää. Jokaisessa ihmisessä on paranneltavaa ja mielestäni huoliteltu ja laitettu on kauniimpaa kuin luonnollisuus.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?