Hyviä uutisia lukijoille!

Mulla on teille lukijoille todella hyviä uutisia. Kuten olen kertonut, niin saan itseni pysymään hoikassa kunnossa liikkumalla aktiivisesti koirien kanssa sekä kuntosalilla käymällä. Tosin en ole kerennyt pitkiin aikoihin käymään salilla ja treeni on tullut tehtyä ihan kehonpainolla olkkarin matolla. Treenauksen lisäksi elämääni helpottaa hyväksi todetut luontaistuotteet. Luettelenkin nyt kaikki tuotteet joita käytän.

Colonic Plus Kehonpuhdistaja
Puhdas+ Caps Vihre kahvipapu-uute
Leader Vahva Vihreä Tee
SaltBalans Super
Sana-sol Monivitamiini

Noihin kaikkiin tuotteisiin pääset tutustumaan klikkaamalla tuotenimestä. Nuo ihanat tuotteet ovat siis se minun suojelusenkelini. Ei turvotusta, ei vatsavaivoja, pirteä olo ja auttavat painonhallinnassa.

Te varmaan mietitte mikä se hyvä uutinen nyt sitten oikein on? Noh sain Hyvinvoinnin Tavaratalolta alennuskoodin jaettavaksi lukijoideni kanssa. Koodilla TFPP10 saatte koko valikoimasta 10% alennuksen 24.11.2016 saakka. Luontaistuotteitten ja vitamiinien lisäksi löydät sivulta myös luonnonkosmetiikkaa, urheiluravinteita ja vaikka mitä. Kannattaa käydä tutustumassa ja käyttämässä koodi hyödyksi.

-10% alennuskoodi TFPP10

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?