Ei löydy vaatteita!

Mua taas ärsyttää ihan älyttömästi. Katselin Cybershopissa vaatteita ja siellä miesten kategoriassa olisi monta paitaa mitkä haluaisin. En niitä kuitenkaan tilaa ja syy on seuraavanlainen.
Kaikki ne paidat siellä on liian isoja. Mulla on rinnanympärys 91cm, vyötärönympärys 78cm ja lantion ympärys 89cm. Kaikissa haluamissani paidoissa oli vyötärönympärys 100cm-120cm. En mä halua pukeutua löysiin ylisuuriin vaatteisiin. Miksi miehille tehdään vaatteet aina tasapaksuiksi pötkylöiksi? Olenko muka ainoa mies, jolla ei ole tasapaksu vartalo. Toinen rasittava ongelma on, että pienetkin koot tehdään isoiksi. Monta kertaa jopa xs on liian suuri ja siitä pienempää ei Suomesta löydä miesten osastolta. Tämä on syy miksi monesti sinne naisten kategoriaan päädyn topit ja t-paidat tilaamaan. Ne istuu mun vartaloon paljon paremmin ja näyttää paremmalta päälläni. Tuleeko muillekkin tälläisiä vaateraivareita? Helpointa olisi omistaa henkilökohtainen vaatesuunnittelija-ompelija. Jos voitan joskus Lotossa, niin hankin sellaisen.


Kommentit

 1. Miehet eivät käytä mitään toppeja (jotkut voivat sellaisia kyllä olla mutta se on toinen asia) vaan paitoja. Normaalimiehestä tuntuu epämukavalta jos paita on kuin makkarankuori. Jos sellaista haluaa voi näppärä mies kaventaa paitaa haluamistaan kohdista. Oletko kokeillut aasialaisista nettikaupoista ostamista, sikäläiset miehet ovat usein suomalaisia sirompia ruumiinrakenteeltaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Makkarankuori ja hyvin istuva ovat kaksi täysin eri asiaa.

   Makkarankuori = Liian pieni
   Hyvin istuva = Oikean kokoinen
   Löysä = Liian iso

   Sitten on erikseen oversize paidat, tarkoituksella ihonmyötäiset sun muut tuollaiset paidat, mitkä ei tähän postaukseen liity.

   Latasin kaverin suositteleman Wishin puhelimeen ja tilasin nyt kolme paitaa kokeeksi. Loppukuusta paketit saapuu Kiinasta ja Japanista.

   Poista
  2. Niin ja joo.. Kyllä miehet käyttävät toppeja. En ainakaan usko niitä tehtävän vain koristeiksi vaatekaappiin.

   Poista
 2. Miksi etsit miesten vaatteita koska no on sinulle liian suuria.
  Katsele lastenvaatteita kun olet lapsenkokoinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lasten vaatteet on liian lyhyitä ja lapsellisia.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?