Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Ensimmäisen toivepostauksen vuoro. Millaista siis on seksi kahden miehen välillä? Mun on pakko sanoa, että mielestäni ei eroa heteroseksistä kovinkaan paljon. Kaksi miestä kun voi hyvin puuhailla samoja asioita kuin nainen ja mies. Erona titenkin, että vaginan tilalla on anaali. Kaikki kamasutran asennotkin kaksi miestä pystyy toteuttamaan perus lähteyssaarnaajasta erikoisempiin liikkeisiin. Oman kokemukseni perusteella tämän sanon, sillä teininä kokeilunhaluisena minulla on ollut myös pari naispuolista kumppania.

Koskeeko anaaliseksi?
Anaaliseksi ei koske silloin kun molemmat osapuolet ottaa ja toisensa huomioon. Myös seuraavat kolme sanaa ovat tärkeitä anaaliseksissä. Liukkari, liukkari ja liukkari. Sitä ei voi koskaan olla liikaa. Myöskään ei saa kerralla ryskästä penistä pohjaan asti. Tuskin vaginassakaan hyvältä tuntuu kun kerralla painaa niin syvälle kuin vaan menee. Itselläni anaaliseksi on koskenut vain kerran ja se johtui täysin toisen osapuolen liian suuresta peniksesta. Suoraan sanottuna tuntui siltä kuin persettä olisi revitty keskeltä kahtia. Miehet on mielestäni turhaan kateellisia suurista peniksistä. Niitä ei halua kuin juosta karkuun.

Kuinka päätetään kuka panee ja kuka on pantavana?
Noh on olemassa näitä henkilöitä jotka haluavat vain panna ja jotka haluavat olla vain pantavana. Itse pidän molemmista ja onneksi minun kaikki kumppanini ovat olleet myös kaikki ruokaisia.

Homot ovat pervoja seksiaddikteja?
Tämä on naurettava väite vanhemmilta ihmisiltä peräisin. Heidän aikaan kun homoseksuaalisuus oli rikos ja rinnastettavissa suunnilleen eläimiinsenkaantumiseen. Ei homoilla pyöri seksi sen enempää päässä kuin heteroillakaan. Homot eivät myöskään halua panna kaikkia joilla vain on penis.

Minun lempiasentoni?
Mä en osaa oikein lempiasentoa sanoa. Se menee aina vähän fiiliksen mukaan. Perinteiset dogystyle, 69 ja lähetyssaarnaaja ovat aina kivoja. Niiden lisäksi kiva asento on lähetyssaarnaaja jalat ylhäällä (alempana oleva pistää jalat panian olkapäille) ja ratsastus. Ihan parasta kuitenkin on todella pitkä esileikki. Mielestäni on todella tylsää mennä vain suoraan h-hetkeen. Pitkät usean tunnin nautinnolliset sessiot ihmisen kanssa, josta välittää on yksi parhaista asioista mitä tiedän.Kommentit

 1. Postauksessa olisit voinut määritellä, mitä seksi sinulle tarkoittaa. Kirjoituksessa käsittelet pelkkää yhdyntää, joka on vain yksi osa seksiä. Jos seksi tarkoittaa sinulle penis-analliyhdyntää, olisi siitä ollut hyvä mainita.

  Seksiä on yhdynnän lisäksi suuseksi, hyväily, mielikuvat ja fantasiointi, masturbointi, seksilelujen käyttö, esileikki. Miestenvälisessä (kuten ei muidenkaan) seksissä ei välttämättä tapahdu yhdyntää, eikä penetroituminen määritä seksiä.

  Termi "homoseksi" on melko leimaava ja normatisoiva, sillä homoseksuaalit, kuten muutkin ihmiset, harrastavat seksiä hyvin eri tavoin. "Homoseksi" ei ole mikään universaali tapa, jolla vain homoseksuaalit harrastavat seksiä, miestenvälisiä anaaliyhdyntöjä voivat harrastaa myös heterot, myös heteroparisuhteessa elävät. Jos käyttää tämänkaltaisia termejä, edesauttaa stereotypioiden ja myyttien luomista sekä ylläpitoa, kuten tässä; homoseksuaalien seksi tarkoittaa aina anaaliyhdyntää.

  Seksin määrittely pelkäksi yhdynnäksi on melko ongelmallista, sillä se jättää ulkopuolelle kaiken muun, joka seksiin sisältyy, joka on olennaista ja tärkeää mikä kenellekin. Oikeaa tapaa harrastaa seksiä ei ole.

  ” --- what sex actually is – is a journey into an extraordinary state of consciousness, where we tune out everything extraneous to our emotions and our senses in this very moment, travel into a realm of delicious sensation, and soak in the deep connection that we share in sex.” (Kirjasta: The Ethical Slut – a practical guide to polyamory, open relationships & other adventures)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä nyt en mikään seksuaaliterapeutti ole. Ja en kyllä laske seksiksi muuta kuin kahden ihmisen tai useamman ihmisen välisen kanssakäymisen

   Poista
 2. Oon homo enkä harrasta anaaliseksiä, kokeiltu on, hankalaa sähläämistä, ei kiinnosta puolin eikä toisin, eikä nykyistä kumppaniakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoitan postaukset aina oman henkilökohtaisen kokemuksen perusteella. Kaikilla on seksissä omat mieltymykset :)

   Poista
 3. Oisit kertonut vaikkapa ekasta kerrasta, millainen tyyppi oli jne. Nyt oli aika pitkästyttävää luettavaa, ihan kuin ois lukenut jonkun seksologin tekstiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aiheena oli millaista on homoseksi, eikä mun seksielämä.

   Poista
 4. Kiva kuva, pussaavat pojat on söpöjä! Liian harvoin näkee sellasia.

  VastaaPoista
 5. Sellanen kysymys, että mitä lempinimiä sulla on? Miksi sun kaverit kutsuu sua? Pete, Petsku, Petruska, Pepanteri...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua kutsutaan Petriksi, Princessaksi, Lady Homiksi, hintiksi, homoksi tai horoksi xD

   Armeijassa kutsuttiin Pennaksi tai Pepeksi :)

   Poista
 6. Vähän päden tohon seksiaddiktikysymykseen :D
  Seksuaalisuus itsessään on ennen nähty heikkoutena, ja monissa kulttuureissa sen tarkoituksena on pidetty vain lasten saamista. Esiaviollinen seksi miehen ja naisen välillä on ollut syntiä samalla lailla kuin seksi kahden samaa sukupuolta olevan ihmisen välillä, ja itse tulkitsen tän seksiaddiktijutun tähän pohjautuvan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seksiaddiktijuttu ei liity siihen että homous on ollut rikos :D

   Poista
 7. Ihan aikuisten oikeasti homoseksi on likaista, yököttävää, luonnotonta ja ennen kaikkea väärin ja Synti! Tämä ei ole ainoastaan mielipiteeni vaan Jumalan totuus! Tämä kaikkien iljettävyyksien mainostaminen on merkki siitä että elämme lopun aikoja ja alkaa olla kiire tehdä parannus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mitää hätää. Mä käyn joka joulu pyytää synnit anteeks ehtoollisella, ni voin sit aina hyvällä omatunnolla viettää likasta, yököttävää, luonnotonta, väärää ja syntistä elämää taas jälleen <3

   Mut sit toistaalta oon miettiny et jos sitä meniski vaa suoraa helvettiin ku siellä on nii mahtavat liekit ja hiillokset, et ois grillibileet allday everyday.

   Oon kyllä harkinnut myös uudelleen syntymistä nirvanaa ja mitä kaikkea vaihtoehtoja onkaan.

   Tiiätkö et ei noitten välis mee mitää bussii tai junaa ni vois vähä makustella kaikkia ennen kuin päättää?

   Poista
 8. Tää nyt ei liity millään tavalla(tai liittyy silleen kun mainitsit eläimiin sekaantumisen)tähän aiheeseen.No juu,mä en voi käsittää,en siis jumalauta voi,että Suomessa eläimiin sekoominen EI ole rikos,ellei aiheuta kärsimystä.Mitä vitun paskaa,mun mielestä aikuiset ihmiset saa tehä mitä vaan keskenään ,paskoo ja kusee toistesa päälle,nussia mihin vaan,mutta on ihan saatanan törkeetä käyttää eläimiä hyväkseen ja se on vielä laillista.Mun käsittääkseni maailmassa on 2 maata,joissa se ei oo rikos ja Suomi on niistä se toinen.Aina ku tää asia tulee mun mieleen,oon niin raivoissani!!Helvetin tsuhnat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään tajua, enkä aiheesta edes puhu, koska muuten oon pahalla päällä loppupäivän ;D

   Ylipäätään suutun kaikesta pienestäkin eläimen kaltoinkohtelusta ja eläimiin kohdistuneista rikoksista tulisi AINA tulla ehdoton vankeustuomio.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Mitä tapahtui julkkisuralleni?